Her er du: Nyheder - God jul & godt nytår! 1. oktober 2020 | 22:32   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


God jul & godt nytår!
Af: Mikkel Gige  [21.12.2016] Print nyhed
Så er endnu et år gået, og tiden flyver afsted, når man er i selskab med spændende hi-fi og gode mennesker. Men intet godt uden udfordringer… igen!

Det er tydeligt, at interessen for hi-fi stadig er stigende, og det ville være helt fjollet, at tale om krise mere… den er vist overstået! Og igen kan jeg melde næsten udsolgt på annonceringen, med støtte fra en stor del af branchen. Og af frygt for, at gentage mig selv, så må jeg sige, at når det regner på præsten, så drypper det på degnen. Og det betyder også, at til trods for at Hifi4all nok aldrig blive mit levebrød, så har der været råd til, at få byttet de gamle tro Xavian højtalere ud med noget endnu bedre fra Audiovector. De skal så de næste mange år tjene som reference i lytterummet.

Og så er det fantastisk, at se hvordan, vinylen og pladespilleren stadig vinder mere og mere frem, og især hvordan unge mennesker tager det til sig. De er den næste generation i en hobby, hvor gennemsnitsalderen er ved, at blive rimelig høj. Men jeg nærer et stærkt håb om, at det ene fører til det andet, og at de selvsamme unge mennesker ser muligheden i, at vellyd kan afspilles fra andet end små, plastik bluetooth-højtalere. Måske kunne de inspireres til, at udbygge deres lydfaciliteter med en god forstærker og et par rigtige højtalere? Og så er vi i gang…

Igen håbede jeg, at 2016 skulle blive et stille år uden retssager, hackere eller lignende, som ønskede at skade Hifi4all til ulempe for de mange læsere, som med glæde besøger siden hver dag. Men det skulle det ikke, og det blev i stedet min person, som blev genstand for en regulær shitstorm via sociale medier på nettet. Ja, man undres… og jeg vil ikke gentage udgydelserne her, men jeg fristes alligevel til, at sige: ”Det man siger, er man selv!”. Kollegaerne på Nerds valgte overraskende, at trække en streg i sandet, og stoppe det hos dem. Hatten af for det, og tak for støtten!

Men det sætter sine spor, når man ”angribes” af personer, som i fejhed gemmer sig bag anonyme profiler på nettet, hvor de kan sige hvad de vil, uden konsekvens. Eller kommer med trusler mod ens familie! De skriger efter ytringsfrihed, men glemmer også, at med frihed, følger ansvar. Politikkerne har sovet i timen, og har glemt at tilpasse gældende lovgivning til den tid, vi lever i, med sociale medier på nettet.

Vanen tro blev der afholdt messe på Hotel Hilton igen i år, men modsat andre år, var det en mildest talt blandet oplevelse. Og hvor jeg de andre år har rost rummene for deres gode akustik, så var det ikke noget, man nødvendigvis nød godt af dette år, for der var langt mellem vellyden. Det virkede nærmest som om, at de fleste udstillere ikke havde gjort sig umage, eller var ligeglade. Man skal huske, at det for mange besøgende er den eneste mulighed for, at sammenligne oplevelserne, og blive inspireret. Den mest rystende oplevelse var et sæt Quad elektrostater, som stod og ”skreg” med skarp forvrængning.

Hifi4all er den samme ”gamle dame”, og trods en del år på bagen, så kører siden bedre end nogensinde. Besøgstallene er de samme som tidligere, men er nu mere jævnt fordelt ud over hele året, i stedet for før, hvor interesse ofte var større i de kolde måneder, hvor man opholder sig mere inden døre.

Og med det vil jeg blot ønske alle læsere, branchefolk og samarbejdspartnere en god jul og et godt nytår, med håb om en masse hårde pakker under juletræet.


 

Øvrige nyheder
Fyne Audio F-1
22.09.2020
Michell Cusis
13.09.2020
Cayin CS-150A
07.09.2020
Auralic G2.1
02.09.2020
Skinbjerg Riaa
30.08.2020
Audiovector R 6
19.08.2020
Leak
13.06.2020
Escape P9
09.06.2020
ZMF hovedtelefoner
09.06.2020
Audio Classic OTL
23.03.2020
Nye anmeldelser
På med CD’en 6
15.09.2020
Nuprime AMG PRA & STA
12.07.2020
iFi nano iOne
31.03.2020
På med vinylen 18
16.02.2020
Audiovector R3 Arrete
06.01.2020
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2020 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes