Her er du: Tilbudsavisen - Annonce 25. februar 2024 | 18:47   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Søg efter produkter i Tilbudsavisen
Udskriv annoncen
Gige No.1
Annoncør: Hifi4all
Lokalitet: København
Kontakt: infohifi4all.dk
Produkttype: Højttalere
Annoncetype: Tilbud
 
Tilbud:
Gige No.1
Hifi4all's egenudviklede reference-højtaler
Efter mange år med mange højtalere blev det åbenlyst, at kun ved at udvikle min egen højtaler, ville jeg få muligheden for at få den mest transparente gengivelse med mest mulig indsigt i musikken, indspilninger og andet udstyr.

De hedder Gige No.1 og er ikke for alle, men vil du vide alt om hvad der befinder sig på dine plader og dit anlægs formåen, så er dette højtaleren. Gode indspilninger honoreres, dårlige indspilninger udstilles som de er...

Højtaleren er en 2-vejs konstruktion og består af en Scanspeak Revelator 6" bas/mellemtone-enhed og en Fountek Neo CD3.0 bånddiskant. Det er en slavebaskonstruktion med en SB Acoustics 5x8" enhed på bagsiden. Filteret er 1. orden på bas/mellemtone og 2. orden på diskanten med top-komponeter fra Jantzen, og der deles ved ca. +5000 Hz godt væk fra det følsomme mellemtoneområde.

Kabinettet er bygget af en særdeles kompentent møbelsnedker, efter alle kunstens regler. Alle sider er af 25 mm MDF, og internt afstivet af et "X", set fra siden. Kabinettet er lyddødt som en massiv træblok! Som finish kan man selv vælge mellem almindelige finér-typer som f.eks. valnød, eller mat sort eller hvid.

Højtalerens dimension er 20x35x40 cm (BxHxD) og skal placeres på en solid stander for bedste ydelse. Og da det er en mellemstor højtaler, så kan de ikke spille en gildesal op!

Højtalerne bygges kun på bestilling og der skal forventes minimum én måneds leveringstid, primært pga. snedker-arbejdet, og der skal lægges et depositum forud.

Men så får man også en af de bedste højtalere nogensinde! Læs mere i disse links herunder om det endelige resultat og selve projektet, med flere billeder.
Læs evt. mere på:
https://www.hifi4all.dk/forum/forum_posts.asp?TID=109236
https://www.hifi4all.dk/forum/forum_posts.asp?TID=109012
Øvrige informationer om dette tilbud:
Tilbud oprettet: 25-02-2024
Tilbud udløber: 24-03-2024
Garanti: 0 år og 0 mdr.
Pris: 25000 DKK
 
Kontakt : Hifi4all
Hifi4all
-
- -
TLF.: -
Mail: infohifi4all.dk
Link: http://www.hifi4all.dk
Vær venligst opmærksom på at HIFI4ALL.DK ikke er sælger af produkterne i Tilbudsavisen
Al henvendelse skal ske til den respektive annoncør!
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes