Her er du: Tilbudsavisen - Annonce 1. april 2023 | 09:15   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Søg efter produkter i Tilbudsavisen
Udskriv annoncen
Technics SB-C700 White
Annoncør: TopSound Hi-Fi ApS
Lokalitet: København
Kontakt: infotopsoundhifi.dk
Produkttype: Højttalere
Annoncetype: Demo tilbud
 
Demo tilbud:
Technics SB-C700 White
koaksiale 2-vejs højttalerenhed (bas, diskant) fungerer som en punktformet lydkilde, der leverer en ensartet lydspredning over hele frekvensområdet, uden spidser og dyk. Derfor har dette Technics højttalersystem en suveræn lokalisering
Technics har udviklet den oprindelige plane koaksiale 2-vejs højttalerenhed for at opnå en naturtro gengivelse af bas og diskant. Basmembranen er plan og har en sandwich-struktur fremstillet af let, meget stiv kulfiber-folie og en aluminium honeycomb-kerne. Enheden bevæger sig som et stempel i et område, som overstiger delefrekvensen med diskanthøjttaleren, og eliminerer uregelmæssigheder i frekvenskarakteristikken på grund hulrumseffekten i en konventionel keglemembran. Det magnetiske kredsløb består af en stor magnet, en kobberkappe, en kobber kortslutningsring og en kort kantviklet svingspole med maksimal pladsudnyttelse for at opnå høj drivkraft og lav forvrængning. Chassiset er fremstillet af solidt trykstøbt aluminium med arme med en resonansfordelende struktur til at eliminere selv den mindste uønskede resonans. Til sammen sikrer de præcis og responsiv gengivelse af basområdet.

Forstærket konvekst udformet kabinet
Illustration af Point Sound Source-højttalersystem (punkt-lyd-kilde)

Kabinettet skal understøtte højttalerenhederne sikkert, forhindre uønsket resonans og sikre en jævn strøm af lydbølger uden reflekser på grund af diffraktion. Til sidepladerne bestyrelser, som er forholdsvis store og har en tendens til at generere resonans, bruges meget stive, buede plader, der måler 42 mm på det tykkeste sted, til at dæmpe reflekser som følge af diffraktion. Det skalformede kabinet giver med alle dets seks sider samlet på alle kanter en meget høj stivhed, fordi hver side i denne kubiske struktur styrker de tilstødende sider. Således reduceres uønsket resonans genereret ved deformation af såvel pladerne som kabinettet. Det akustisk absorberende materiale og dets position er blevet optimeret baseret på højttalerenhedens egenskaber og kabinettets volumen, således at uønskede stående bølger inde i kabinettet undertrykkes effektivt. Basrefleksporten på bagpanelet er en parabel-port, hvis krumning kontinuerligt varierer fra indløbet til udløbet. Krumningen er blevet bestemt ud fra den kvadratiske funktion. Den undertrykker både turbulens i luften ved udmundingen og vindstøj i selve porten, så højttaleren gengiver en naturlig og kraftfuld bas med et minimum af støj. lyden hul samt vindstøj genereret inde i lyd hul, således at reproducere glat og kraftfuld bas med minimal støj.
Det blanke kabinet er skabt gennem en række processer, heriblandt flere ganges lakering, slibning, polering og efterbehandling med en høj grad af håndværksskab, som matcher den høje lydkvalitet fra højttaleren. Kabinettet er ikke kun attraktivt at se på, men undertrykker også fine vibrationer, som genereres på dets overflade, og bidrager dermed til gengivelsen af en naturtro og fyldig atmosfære.

Højkvalitets delefilter
Det højpræcise delefilter er skabt gennem gentagne konstruktions- og lytteprocesser for at maksimere den enkelte højttalerenheds præstationer og opnå en velafbalanceret klang. For at forhindre interferens af elektrisk strøm mellem højttalerne og minimere effekten af vibration, er to separate filterplader til bas og diskant optimalt arrangeret inde i kabinettet til at gengive lyd med en exceptionel realisme.

Gengivelse med ultrastor båndbredde
Dette Technics højttalersystem er i stand til at til at gengive lyd over et ultrabredt frekvensområde op til 100 kHz for at levere det enorme frekvensspektrum, som tilbydes af højkvalitets højopløste musikkilder. Resultatet er en realistisk gengivelse af audiosignaler med alle nuancer intakte.

Emotive Acoustic Technology
Point-Sound-Source Speaker System
Ultra Wide Range Reproduction
Phase Precision Driver (Coaxial Flat 2-way Speaker Unit)
High-quality Network Circuit
High Rigidity Entasis Form Cabinet
Technics Definitive Design
White High Gloss Finish
Entasis Form Enclosure
Magnet Fixed Fabric Grille
Type
Coaxial 2-way 2 Speaker Bass Reflex
Speaker Unit
Woofer / Tweeter:
Coaxial 16-cm/6-1/2 inch Flat type x1 / 1.9-cm/3/4 inch Dome type x1
Crossover Frequency
2.5 kHz
Frequency Range
40 Hz - 100 kHz (-16 dB), 45 Hz - 80 kHz (-10 dB)
Sound Pressure Level
85 dB / 2.83 V (m)
Impedance
4 Ω
Input Power (IEC)
50 W (Rated), 100 W (Max)
Dimensions (W x H x D)
220 x 336 x 286 mm (including net and terminals)
8-11/16 x 13-7/32 x 11-1/4 inch (including net and terminals)
Weight
Approx. 8.5 kg (/pc)
Approx.18.7 lbs.(/pc)
Læs evt. mere på:
https://www.topsoundhifi.dk/shop/122-demo--tilbud---brugt-hoejttalermarked/...
Øvrige informationer om dette tilbud:
Tilbud oprettet: 16-03-2023
Tilbud udløber: 13-04-2023
Garanti: 2 år og 0 mdr.
Pris: 2995 DKK
 
Kontakt : TopSound Hi-Fi ApS
TopSound Hi-Fi ApS
Østerbrogade 90
2100 København Ø
TLF.: 35420441
Mail: infotopsoundhifi.dk
Link: http://www.topsoundhifi.dk
Vær venligst opmærksom på at HIFI4ALL.DK ikke er sælger af produkterne i Tilbudsavisen
Al henvendelse skal ske til den respektive annoncør!
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2023 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes