Her er du: Nyheder - Ny Audiovector SR 3 serie 19. april 2024 | 20:01   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Ny Audiovector SR 3 serie
Af: Audiovector  [23.12.2014] Print nyhed
Audiovector er stolte af at annoncere lanceringen af SR 1 & 3 modellerne med tilhørende centerhøjtalere og subwoofere

Vi har forbedret SR modellerne på flere vigtige områder. Målet er - som sædvanlig - at skabe en endnu bedre, mere musikalsk og mere autentisk lydkvalitet. De nye SR-modeller byder på en fyldigere diskant lyd, en mere præcis og dyb bas og en mellemtone med autentisk åbenhed. Teknisk set betyder dette nye og forbedrede delefiltre – nye udgaver af alle diskanter, endnu mere solid opbygning af kabinetterne, og en finjustering af den interne dæmpning, alt sammen inspireret af teknikken og dermed DNA’en fra R 11 Arreté of SR 6-serien.

Alle Audiovector SR har den velkendte høje kvalitet i fit og finish, men glattere overflader på bafler og plinte afrunder indtrykket af høj kvalitet endnu bedre nu. Den nye standard farve på bafler og plinte en flot og glat antracitgrå metal (gunmetal). Enhver RAL og Pantone farve, en hvilken som helst bilfarve, high gloss hvid, sort, cherry og rosewood er mulig på kabinetterne. På bafler og plinte kan man vælge lige nøjagtig den farve man ønsker.

Samtidig har SR3 Avantgarde Arreté og SR 1 Avantgarde Arreté har været en tur i Paris til SAM godkendelse. SAM godkendelsen består i at man teknikerne hos Devialet har analyseret bas response, impedans, ind-og udsvingsforhold og belastbarhed og lagt en kode ind i forstærkernes DSP for at optimere samspillet med højtalerne. Resultatet er en bedre, præcisere bas med mere vægt og pondus. Og også en beskyttelse mod overbelastning. Devialet’s SAM indstilling passer til alle S3/Si3/SR3 Super, Signature, Avantgarde og Avantgarde Arreté, samt alle S1/Si1/SR1 Super, Signature, Avantgarde og Avantgarde Arreté.

Med de nye SR modeller følger Audiovector traditionen med at kunne opgradere, når der er nye tekniske landvindinger. Opgradering er en naturlig del af Audiovectors koncept. Dette er i øvrigt unikt for Audiovector. Ingen anden fabrikant tilbyder dette. Dette betyder at alle S og Si modeller (gulvhøjtalere, reolhøjtalere, centerhøjtalere og subwoofere) kan opgraderes til SR. Ligesom man altid har kunnet opgradere mellem niveau’erne i de enkelte serier.

Forbedringerne fra Si til SR er mange. De vigtigste forbedringer handler om nye diskanter med optimerede ind-og udsvingsforhold. Desuden nye delefiltre, der er medansvarlige for den faste og dynamiske lydforbedring. Samt forbedringer af kabinetternes evne til at være tyste og lade musikken spille for sig selv. Alt i alt er overgangen fra Si til SR meget markant. Et besøg hos en af vore forhandlere for en demonstration, vil sige mere end mange ord.

Opgraderer man for eksempel fra en Super model til en Avantgarde model (uanset om det er fra S eller Si til SR), bliver højtaleren sendt til Audiovector, hvor der udskiftes bafler og plinte, laves indvendige forstærkninger, monteres bedre delefiltre, nye og hurtigere mellemtone samt sidst men ikke mindst en Avantgarde Air Motion Transformer. Højtaleren gås igennem og småfejl på kabinettet udbedres hvis muligt og højtalerne pakkes i nye karton’er og der medfølger en ny 5-års garanti. Med andre ord: Som nye højtalere.

Sammenlignet med at udskifte højtalere, er der 40% at spare ved at opgradere. Plus naturligvis muligheden for at spare på miljøet, fordi man genbruger en stor del af højtaleren. Alle har prøvet at købe noget (et kamera, en PC, etc.) og opleve at 3 måneder senere, er der en ny model. Og man spørger sig selv om man skulle have ventet? Denne usikkerhed har vi fuldstændig elimineret ved at tilbyde muligheden for opgradering.

Audiovector anbefaler at man kontakter sin nærmeste forhandler for en demonstration af fordelene ved at få bedre teknik i form af en opgradering.

Vi ser frem til at præsentere de nye modeller hos vore forhandlere. Når dette læses, er alle forhandlere klar til både at vise dem frem og at demonstrere hvor godt de lyder.

For yderligere information, kontakt:

Audiovector

Web: www.audiovector.com
Mail: mail@audiovector.com
Tlf: 3539 6060

Øvrige nyheder
SVS Ultra Evolution
27.03.2024
Triangle Borea BR10
16.03.2024
Matrix Audio
01.03.2024
Leak Sandwich 250
27.02.2024
Skinbjerg MC stepup
22.02.2024
Kef LSXII LT
02.02.2024
Stax nyhed
07.01.2024
Arcam Radia
07.01.2024
Nyt fra JBL
05.01.2024
Glædelig jul & Godt nytår!
20.12.2023
Nye anmeldelser
Musical Fidelity A1
28.01.2024
Vincent DAC-700
02.10.2023
Revival Atalante 3
25.08.2023
Audio Research I/50
15.06.2023
Raidho X1.6
15.03.2023
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2024 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes