Her er du: Besøgsartikler - Hifi & Surround 2014 2. februar 2023 | 09:16   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Hifi & Surround 2014
Af: Mikkel Gige  [26.10.2014] Print artikel
Redaktionen er netop vendt hjem fra en vellykket Hifi & Surround 2014 messe på Hotel Hilton. Og ud fra besøgstal og trængsel, må messen siges at være en succes!

Antallet af udstillere var ikke så højt, til gengæld havde de fremmødte udstillere masser af spændende udstyr med, og nogle havde endda udstyr i flere rum. Lyden var generelt god, og rummene på Hotel Hilton er generelt bedre dæmpet end tidligere hotellers.

Vi bringer her nogle billeder og highlights fra messen. Hertil nogle kommentarer til de udstillere, som leverede en performance i top.

Hifi4all siger tak for en vellykket messe!

Dynaudio:

Vi fik et kort lyt til de nye Dynaudio Focus XD og resultatet var meget lovende, trods et meget stort rum og vi kan allerede nu afsløre, at de også finder vej forbi lytterummet på et senere tidspunkt. Derudover var det noget usædvanligt at opleve Dynaudio uden tidligere tiders kæmpe setup af forstærkere og CD-afspiller. Her var kun en laptop PC og to sæt højtalere, men det er sådan fremtiden kommer til, at se ud!

Vassago Hifi:

Vassago Hifi var sædvanen tro også til stede på messen med hele to rum, med udstyr i den ekslusive ende.

Mørch:

Selveste Hr. Mørch var til stede på messen, og fremviste sit sortiment af fornemme og klassiske tonearme.

High-performance Audio:

High-performance Audio var på plads med masser af spændende udstyr fra bl.a. Devialet og Magico.

Densen:

Densen fremviste deres nyeste forforstærker, sammen med matchende udstyr fra samme stald, samt nye højtalere fra Triangle.

Audiophile.dk:

Audiophile er leveringsdygtig i mange forskellige og spændende mærker ind for High End udstyr, og havde masser af dette udstyr med på messen.

Tekni-fi:

Der var egentlig ikke noget nyt fra Tekni-fi, som havde udstyr i flere rum. Men der blev fremvist et bredt udvalg fra deres sortiment.

Samtidig får Tekni-fi udmærkelsen for messens ubetinget bedste lyd, leveret af grej fra Parasound og Harbeth, samt vinylaftastning fra Fletcher Audio!

StudioSound:

Kan en lille rørforstærker og et par store gulvhøjtalere virkelig godt fungere sammen? Svaret er JA! Det var ikke diskotek-højt, men der var vellyd i spandevis. Grejet var fra SotM og Eryk S.

KaDo Sound:

KaDo sound havde en ny højtalermodel med, samt nogle kabel-nyheder. 

Buchardt Audio:

Sikke en a-ha oplevelse man fik hos Buchardt Audio... en lille 2-vejs standerhøjtaler med 2(!) slavebas-enheder på bagsiden, som slet ikke havde problemer med, at levere volumen i fuldt frekvensområde. Vi glæder os til, at høre mere under vante forhold i lytterummet. 

Lyd by Dissing:

Lyd by Dissing fremviste deres nye højtalere, som griber tingene an på en meget anderledes måde.

Tannoy:

Tannoy var også på plads med deres DC-serie højtalere. Det bliver spændende at se, om der kommer andre modeller på det danske marked.

Hifi Store:

Hifistore.dk/Now in stereo var også på plads med et bredt udvalg af deres sortiment.

JJ Teknik & AV Centrum:

Ud over flere spændende ting fra deres sortiment, havde AV Centrum et dedikeret rum til deres store nyhed fra Grimm Audio. Vi fik lyttet alt for kort til denne meget spændende højtaler, og håber at få hørt mere i nær fremtid.

Medlyd:

Rega, Rega og atter Rega... Medlyd havde meldt klart flag på messen, og holdt sig til ét mærke. Man ved hvad man får, så ikke så meget pjat her!

Studiokoncept:

Svenske Studiokoncept havde nogle spændende - og meget dyre - produkter med fra deres sortiment. De havde også medbragt en Cello, men jeg hørte den aldrig spille. Men den var hele tiden med alligevel? 

Exotic Audio & AB Audio:

Her fik man messens næstbedste lyd, og det er der bestemt ikke noget galt i. Det flød afsted på meget naturlig vis, så man helt glemte udstyret bagved. Vinyl fra Feickert og Acoustic Signature, forstærkere fra AirTight, og højtalere fra Graham Audio. Tomlen op for valg af en mindre højtaler som matchede rummet!

Hifi Klubben:

Hifi Klubben havde hele den nye Rubicon serie fra Dali med, sammen med nyt grej fra NAD.

KT Radio:

Mark Levinson og Revel... så er der næsten ikke et øje tørt. KT Radio stod for demoen i samarbejde med den nye distributør Bülow Trading.

Interceptor:

Interceptor havde medbragt deres helt egen private Kenwood L-07D, som havde fået en Kiseki pickup på til lejligheden. Hertil udstyr fra Luxman, som endelig ser ud til, at have fået fodfæste på det danske marked igen. Og så selvfølgelig Martin Logan. Lyden var absolut blandt messens bedste!

Supra Cables:

Som var det en selvfølge var Supra Cables selvfølgelig også med på årets messe. Den store nyhed denne gang, var de helt nye strømskinner, som nu laves hjemme i Sverige.

Terton Audio:

Det er en gammel kending i branchen, som står bag Terton Audio, der allerede har fået agenturer på Focal, Chord Cables, Isotek og meget mere... og rygterne siger, at der også er et særdeles velkendt og etableret hifi-mærke på vej, som vist allerede har et tæt samarbejde med Focal!?

Tape Connection:

Som rosinen i pølseenden kom vores vej forbi Tape Connection, som fremviste et udvalg af deres sortiment.

 

Flere besøgsartikler
På besøg hos Nordsø Records
07.03.2022
CPH HighEnd 2019
27.10.2019
På besøg hos Michell Engineering
26.09.2019
Copenhagen HighEnd
28.10.2018
På besøg hos KEF
04.09.2018
Nye indsigtsartikler
Avanceret model for højttalere
17.06.2013
Tidsforvrængning?
07.03.2011
Sådan sætter du din pladespiller korrekt op!
13.02.2011
Digital DIY korrektion af højtalere
26.09.2010
Streaming Audio Media
26.01.2010
Seneste Nyheder
Raidho X2t
31.01.2023
Nyheder fra Cabasse
05.01.2023
Glædelig jul & Godt nytår!
20.12.2022
Nyhed fra Mission
25.11.2022
Nyt fra Audiolab
20.11.2022
Nye Anmeldelser
På med vinylen 20
16.08.2022
Scansonic MB3.5b
09.06.2022
Tektron TK2A3/45S-REF
03.04.2022
Heco Belladonna
11.02.2022
Vincent DAC-7
12.09.2021
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2023 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes