HIFI4ALL.DK
Velodyne is back
Stylus Audio  [28.05.2024]
Subwooferspecialisten lever i bedste velgående!

Vi har fornøjelsen af at byde dem velkomne i folden, og med en række nye modeller i alle prisklasser.

Efter en tumultarisk tilværelse er Velodyne tilbage, stærkere og bedre end nogensinde. Velodyne var et af de første rigtige highend subwoofer brands, og er specialiserede hele vejen igennem med både egne forstærkere, egne enheder og egen udvikling og produktion.

Vi har dem så småt på vej ind, og der vil helt sikkert være nogle der vil genkende modeller med DD i betegnelsen. Digital Drive Plus 12, 15 og 18" har været igennem en modernisering og kommer med tidssvarende rumkorrektion og enkel opsætning.

Det har også kastet et par mindre serier af sig, og Velodyne har flere modeller som går direkte i flæsket på mainstream markedet. Deep Blue og MicroVee er et par af de kommende modeller, hvor Velodyne demonstrerer hvordan man laver effektiv dybbas i kompakte designs.
 
Og en ret væsentlig detalje: En Velodyne er ikke kun til hjemmebio på trods af at de er fremragende til den disciplin. De er udviklet til highend musikafspilning, og byder på en effektiv indstillingsmulighed der med lethed får dem til at blende ind i et godt stereosetup.


For yderligere info, kontakt:

Stylus Audio

Mail: henrik@stylusaudio.se
Tlf: 5099 9508

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.