HIFI4ALL.DK
Stax SR-X1
HeadFreaks  [04.05.2024]
Ny entry-level model fra Stax

Få den ultimative lydoplevelse med Stax SR-X1, toppen af lydteknologi fremstillet i Japan. Disse åbne elektrostatiske hovedtelefoner er designet til den sande audiofile der kræver intet mindre end perfektion. SR-X1 er en ny entry-level model og erstatter Stax SR-L300. Det firkantede Lambda design fra 80’erne er blevet erstattet af det runde design, og giver det et mere moderne designkoncept, men leverer stadig autentisk elektrostatisk lyd til næste generation. Designet er taget fra deres legendariske SR-1 og SR-x modeller fra 60 og 70’erne.

Med det nye banebrydende push-pull elektrostatiske lydelement leverer Stax SR-X1 en uovertruffen lydkvalitet, der dækker en bred frekvensrespons fra 7 til 41.000 Hz. Denne imponerende kapacitet sikrer, at du ikke går glip af en eneste detalje i din musik, fra den dybeste bas til den højeste tone.

SR-X1 er ikke kun en fornøjelse for ørerne, men også for resten af hovedet. De luksuriøse ørepuder er fremstillet af ægte fåreskindslæder på den del, der rører ved huden, og kunstlæder rundt om, hvilket sikrer en komfortabel lytteoplevelse selv over længere perioder. Den lette konstruktion på kun 234 g gør, at man næsten glemmer at man har dem på.

Prisen er Kr. 5099,- kr for Stax SR-X1 uden driver. Sammen med SRM-270S driveren står den i Kr. 9999,-.


For yderligere information, kontakt:

HeadFreaks.dk

Web: www.headfreaks.dk
Mail: daniel@headfreaks.dk
Tlf: 4262 1313

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.