HIFI4ALL.DK
iFi Audio Diablo X
Medlyd  [29.08.2023]
Verdens første dac og forstærker der understøtter xMEMS hovedtelefonteknologien

Det er ikke hver dag der præsenteres helt nye måder at konstruere produkter på, og det er heller ikke hver dag, at der lanceres produkter der rent faktisk kan benyttes og drage fordel af den nye teknologi – det er dog ikke desto mindre hvad ifi Audio gør med deres opfølger til den ekstremt roste Diablo – nu med et X.

Diablo X er en dac og forstærker man både kan bruge hjemme ved PC'en, i anlægget, eller benytte det at den er batteridrevet til, at tage den med som et transportabelt lydsystem i høj klasse. Diablo X er den første dac og forstærker, der understøtter den opsigtsvækkende xMEMS hovedtelefonteknologi. XMEMS er en ny teknologi til hovedtelefoner der bygger på et piezoelektrisk princip. XMEMS beskrives som et kvantespring for lydkvaliteten fra IEM.

XMEMS IEM´s kræver blandt andet en højere spænding end almindelige hovedtelefoner, og ifi har arbejdet tæt sammen med xMEMs i udviklingen af Diablo X – og er de første til, at implementere xMEMS i en hovedtelefonforstærker. Diablo-X kan naturligvis bruges med IEMs/hovedtelefoner og ligesom den tidligere Diablo, bruger Diablo X to Burr-Brown DAC-chips og en 16-core XMOS-chip til at bearbejde signalet, fra USB- og S/PDIF indgangene.

Diablo-X kan dermed håndtere op til PCM 768, DSD 512, 2xDXD og har fuld MQA de-kodning. Både PCM og DSD holdes i “bit-perfect” uden den ned-og-op konvertering der ofte ses i andre produkter. Diablo X også i stand til let at trække alle slags dynamiske hovedtelefoner. Vælg hvilken type hovedtelefon du bruger og Diablo X kan levere en effekt på op til hele 4.100mW via den fuldt balancerede 4.4mm udgang. Altså mere end 4 watt!

Pris: Kr. 8795,-


For yderligere information, kontakt:

Medlyd

Web: www.medlyd.dk
Tlf.: 7025 3009

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.