HIFI4ALL.DK
iFi Audio GO Pod
Medlyd  [26.08.2023]
Bærbar Bluetooth dac hovedtelefonforstærker fra iFi Audio

In-Ear-Monitors er praktiske, men lydkvaliteten er ofte noget bagefter den kvalitet større hovedtelefoner kan levere. Det laver iFi Audio nu om på med deres bærbare hovedtelefonforstærkere, GO pod.

GO pod er et sæt forstærkere du kobler til dine IEM´s og som let placeres bag ved øret. Proceduren er enkel: Fjern kablet fra dine IEM´s og tilslut enheden til højre og venstre kanal på GO pod. Par GO pod med eksempelvis din telefon og set GO pod fast bag dit øre.

iFi Audio GO pod er de første enheder der understøtter 96kHz/24bit med LDAC Qualcomm Snapdragon lyd (aptX Adaptive) Bluetooth kodex på TWS (True Wireless Stereo). Den indbyggede mikrofon benytter sig af Qualcomm’s cVc teknologi til at undertrykke omkringliggende støj.

GO pod leveres i en opbevaringsæske, der også fungerer som oplader. Der er indbygget et 1500mAH batteri i æsken og et par GO pod kan spille op til 7 timer på en enkelt opladning. Med æskens indbyggede batteri kan du bruge GO pod i op til 35 timer. Æsken understøtter både Qi trådløs opladning og USB-C hurtigopladning.

GO pod er designet til at være robuste og holdbare, men samtidig komfortable og lette - hver pod vejer kun 12gram. Ørestropperne er ergonomisk formet og formbare, så de passer rundt om ørerne, mens podsne er vand- og svedafvisende (IPX5-klassificeret). Det er ikke noget problem at have dem på i fitnesscentret eller i regnvejr.

GO pod leveres med MMCX og 2-pin IEM stik. Tilslutning til Pentaconn T2 og A2DC stik kan bestilles separat. Den fleksibilitet giver mulighed for at bruge GO pod sammen med stort set alle IEM´s på markedet.

Pris: Kr. 3195,-


For yderligere information, kontakt:

Medlyd

Web: www.medlyd.dk
Tlf.: 7025 3009

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.