HIFI4ALL.DK
JBL 4329P
Bulow Steensen  [19.06.2023]
Harman Luxury Audio præsenter den nye aktive Studie Monitor

Harman introducerer nu den helt nye aktive JBL 4329P studie-monitor. Der er tale om et komplet musiksystem, der kombinerer både trådløse og kablede tilslutningsmuligheder, afspilning af høj-opløst musik, streaming og alle JBL’s patenterede akustiske teknologier.

4329P er bestykket med to højttalerenheder. De høje frekvenser varetages af den patenterede JBL 2409H 1” kompressionsdriver monteret i et High-Definition Imaging (HDMITM) horn. Basenheden er en kraftig JW200P 8” enhed med let papmembran og støbt chassic. Hver højttaler har indbygget 300 watts forstærker. 250watt til basenheden og 50 watt til diskanten. Inden signalet når forstærkerne behandles det i en avanceret DSP (Digital Signal Processor), der sikrer at hver højttalerenhed får de perfekte arbejdsbetingelse ved at optimere delefrekvensen.

Der er masser af streamingmuligheder i sættet. Der er både indbygget Google Chromecast, Apple Airplay2, Spotify og TIDAL Connect og den helt nye Bluetooth 5.3 aptX standard. Den indbyggede D/A konverter understøtter 24-bit/192KHz, der sikrer at musikken kan nydes i højeste kvalitet, og derudover er det også muligt at nyde godt af MQA-afspilning. 4329P er desuden også Roon-ready, til gavn for de, som har deres musik gemt i omfattende musikbiblioteker.

Udover de indbyggede trådløse muligheder tilbyder 4329P også et væld af analoge og digitale tilslutningsmuligheder. Der er asynkron USB-B indgang til PC , optiske indgang, 3,5 mm stereoindgang samt en professionelindgang med en kombination af XLR/0,25” TRS-indgang til brug med balanceret eller ubalanceret signal. JBL P4329P fås i naturlig valnød, eller sort træfiner finish.

JBL 4329P er storebror til 4305P, og tager oplevelsen et skridt videre, i forhold til lillebror, med dens endnu bedre kompressionsdriver, større basenhed og dobbelt så kraftige indbyggede forstærker. Pris kr. 30.995,- pr sæt. Det anbefales at benytte 4329P med et sæt JBL JS-80 gulvstandere for at opnå den optimale lyttehøjde. JS-80 standerne fås og sælges separat.


For yderligere information, kontakt:

Bulow Steensen

Web: www.bulowsteensen.dk
Mail: tr@bsdk.eu
Tlf: 5353 6831

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.