HIFI4ALL.DK
Nyt fra Musical Fidelity
Radioactiv  [22.10.2022]
Musical fidelity er klar med tre nyheder

MX-Stream er en universel netværksenhed, der kun er til transport, og som kan tage enhver online- eller netværksstreamingtjeneste med til en integreret forstærker eller DAC. Alt hvad der behøves er en eksisterende USB Class 2.0 Audio-indgang. MX-Streams digitale lydkredsløb er et komplet brugerdefineret design fra bunden. En stor del inde i chassiset er dedikeret til den omfattende strømforsyningssektion. Der er PSU'er og avancerede spændingsstabiliseringskomponenter til alle de forskellige printkortenheder. Der er avanceret re-clocking – selv hoved-CPU'en betjenes af et lydoptimeret clock, hvilket er helt uhørt i typiske streamingløsninger, da de typisk kører med en standard CPU clock som dem i almindelige computere.

Pris: Kr. 7995,-
Farver: sort og sølv


Med M6x DAC går det endnu længere. På baggrund af viden og erfaring med Sabre ESS-chips er der opgraderet til den nyere ES9038Q2M og der bruges nu to af dem i dual differential-tilstand til et dual mono-design. Inkluderingen af en Time Domain Jitter Eliminator resulterer i fremragende SNR- og THD +N-ydeevne med utroligt detaljeret transient rigdom. Andre fremskridt i DAC-sektionen omfatter upsampling og re-clocking. Upsampling kan uafhængigt tændes eller slukkes. De 16-core XMOS- og CPLD MAX II Altera-processorer sikrer, at der altid er tilstrækkelig plads til disse, de nye digitale filtre og MQA-behandlingen. RCA og de balancerede XLR-udgange har hver deres udgangsbuffer. Den indbyggede hovedtelefonforstærker har høj båndbredde, ekstremt lav støj og op til 128 dB dynamic range!

Pris: Kr. 17.995,-
Farver: sort og sølv

Med den nye M6x 250.7 kan man nemt oprette en kraftfuld 7.1 hjemmebiografopsætning. Man kan tilslutte en forforstærker/AV-processor med enten RCA- eller XLR-kabler. Den er bygget modulært med et 250W klasse A/B forstærkertrin pr. kanal. Forstærkeren er designet til at lyde meget naturlig. Den lydløse audiofile strømtransformator er medvirkende til et højt dynamisk område og et detaljeret lydbillede. På grund af det sofistikerede kølelegeme design behøver M6x 250.7 ikke en ventilator for at holde forstærkeren afkølet. På trods af sin store kraft vil man aldrig høre nogen blæserstøj fra forstærkeren.

Pris: 26995,-
Farver: sort


For yderligere information, kontakt:

Radioactiv

Web: www.radioactiv.dk
Mail: info@radioactiv.dk
Tlf.: 2097 4721

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.