HIFI4ALL.DK
Stax Spirit S3
HeadFreaks  [09.07.2022]
Ny trådløs planar magnetic hovedtelefon fra Stax

Stax Spirit S3 er en trådløs, over-ear planar magnetic hovedtelefon, født ud af Stax teknologi, Edifiers knowhow og samarbejde med hovedtelefonproducenten Audeze. Takket være de fælles kræfter leverer disse trådløse hovedtelefoner en utrolig lydkvalitet, hvormed man får fuldt udbytte af kvaliteten af højopløst musik. Og med den kraftfulde og avancerede mikroprocessor kan man forbinde forskellige Bluetooth-kilder til hovedtelefonerne og nemt skifte fra den ene til den anden. Stax Spirit S3 har også Bluetooth apt-X Voice Crystal Clear-teknologi.

Hovedtelefonerne er lette og har en fremragende pasform og tilbyder høj bærekomfort. Ørepuderne er i blød lammeskind, som nemt kan udskiftes med de medfølgende breathable cool-mesh-varianter.

Stax er mere eller mindre synonym med high-end hovedtelefoner. Siden Edifier's opkøb ag Stax i 2012 er teknologiudviklingen fortsat. I denne Spirit S3 er den nye EqualMass Diaphragm Technology blevet implementeret. Dette kombinerer Audezes Fluxor-magnet, Uniforce-membran og Fazor Phaze Management for en ekstremt nøjagtig musikgengivelse. Takket være det kraftige, indbyggede batteri får man op til 80 timers afspilning.

Pris: Kr. 2599,-


For yderligere information, kontakt:

HeadFreaks.dk

Web: www.headfreaks.dk
Mail: daniel@headfreaks.dk
Tlf: 4262 1313

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.