HIFI4ALL.DK
KEF LSX II
Radioactiv  [30.06.2022]
Afløseren til KEF LSX hedder, ikke så overraskende, LSX II

I forhold til LSX er de forbedret på alle punkter, og spiller hvad som helst: W2 trådløs platform til robust og bredere vifte af trådløse streamingtjenester med omfattende tilslutningsmuligheder, og intuitiv kontrol med KEF Connect App for nem opsætning og kontrol.

Dette alt-i-et-højttalersystem i anden generation er opgraderet til at levere en mere afbalanceret lyd i højere opløsning med altomfattende tilslutningsmuligheder. En væsentlig del er forbedring af de skræddersyede digitale signalbehandlingsalgoritmer i Music Integrity Engine - MIE, som er optimeret til Uni-Q-enheden og sikrer en perfekt timet ydeevne, med dedikerede forstærkere inde i hver højttaler - 200 watt i alt!

Uni-Q-teknologien er byggestenen i KEF-signaturlyden, og enheden er designet til at yde sit bedste i LSX II og fungerer som en enkeltpunktskilde for at forstørre "sweat spot"' og sprede lyden mere jævnt, så alle, der sidder forskellige steder i rummet, kan opleve den samme naturlige, detaljerede lyd.

Tv tilsluttes med HDMI ARC, den bærbare computer med USB-C og endda en pladespiller, cd-afspiller eller spilkonsol kan tilsluttes. Og kræves der ekstra bas til film og musik er der en dedikeret udgang til tilslutning af en subwoofer. Som tilbehør fås vægbeslag, en elegant stander og en praktisk deskpad.

Farver: sort, hvid, rød, blå og soundwave. Sæt pris: 10.995,-


For yderligere information, kontakt:

Radioactiv

Web: www.radioactiv.dk
Mail: info@radioactiv.dk
Tlf.: 2097 4721

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.