HIFI4ALL.DK
Skinbjerg Audio The Inverter
Skinbjerg Audio  [22.02.2022]
Skinbjerg Audio introducerer en effektforstærker med navnet The Inverter

Mini-firmaet Skinbjerg Audio der håndbygger alting selv, har tidligere skabt store overskrifter i hi-fi verdenen med et netstøjsfilter, der påstås som værende det eneste der virker, og verdens måske mest støjsvage riaa-forstærker. Nu kommer den første effektforstærker som er på 2 x 100 Watt i 8 ohm, og den indeholder som sædvanlig en ordentlig omgang alternative løsninger.
 
The Inverter benytter jfets og MOSFETs for at opnå en organisk klang, og der er kredsløbsdetaljer som ”Solid State Output Relay” og transformator snubbers. Desuden er der ingen elektro-mekaniske komponenter der kan gå i stykker med tiden.

I andre forstærkere bliver det globale feedback sendt til den negative indgang og indgangssignalet til den positive indgang. Det hedder en ikke-inverterende kobling. Dette gør at indgangssignalet sammenlignes med en kopi af udgangsignalet af de separate komponenter i den positive indgang og i den negative indgang. Ved at sende både indgangssignalet og det globale feedback signal til den samme indgang (der så er nødt til at være den negative), så sammenlignes indgangssignalet direkte med udgangssignalet i de samme komponenter udelukkende i den ene indgang. Derfor bliver indgangssignalet den direkte reference for udgangssignalet i stedet for at det teknisk set er to forskellige signaler. Dette hedder en inverterende forstærkerkobling eller 'Inverting Amplifier'.

Det er en kendt sag at den inverterende kobling har målbart lavere forvrængning end den ikke-inverterende kobling. Alligevel vælges der i 99% af alle effektforstærkere den ikke-inverterende kobling, udelukkende fordi at man ikke vil vende signalets absolutte fase. Det er synd for dette problem kan nemt klares på en anden måde helt uden påvirkning af lyden, nemlig ved at bytte om på plus og minus på højttalerterminalerne. Forbedringen i lydkvaliteten ved 'Inverting Amplifier' teknologien er så markant at denne kobling naturligvis er valgt. Det er også derfor at forstærkeren hedder The Inverter, fordi den inverterer signalet. Der er dog allerede byttet rundt på den røde og sorte terminal internt, så du skal bare tilslutte forstærkeren helt som normalt. Resultatet er både lavest mulig forvrængning og korrekt absolut fase.

Skinbjerg Audio The Inverter købes direkte hos producenten, er til levering når dette skrives, fås i aluminium og sort finish.

Pris: Kr. 36.999,-


For yderligere info, kontakt:

Skinbjerg Audio

Web: www.skinbjerg-audio.dk
Mail: henrik@skinbjerg-audio.dk

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.