HIFI4ALL.DK
KEF 60 års jubilæum
Radioactiv  [19.02.2022]
Og det fejrer de med bl.a. de nye Reference Meta og Blade Meta. På det ydrer ligner de forgængerne, men der er kommet nye farver og muligheden for endda at vælge sin egen farve! Indvendigt er der ændret en hel del

MAT er et virkelig revolutionerende værktøj i KEF´s akustiske arsenal. Dette eliminerer forvrængningen og giver en renere, mere naturlig akustisk ydeevne. Det er et resultat af fælles udvikling med Acoustic Metamaterials Group. Meta materialer er specielt udviklede strukturer, der bruger eksisterende materialer på en sådan måde, at de udviser nye, ønskelige egenskaber, der simpelthen ikke findes i naturligt forekommende stoffer. MAT's tunede kanaler absorberer 99% af den uønskede lyd fra bagsiden af enheden, sammenlignet med omkring 60% absorption fra højttalere, der bruger andre metoder.

Det er ikke kun anvendelse af Meta metamaterialer, der er nyt. Her en en oversigt over ændringerne:

Skræddersyet 12. generation uni-Q med MAT-driversystem, der frembringer enestående akustisk nøjagtighed. Denne version af Uni-Q er specielt fremstillet til The Reference og Blade. Resultatet er mærkbart mere præcis billeddannelse og meget præcis lyd på tværs af et bredere område. Forbedret delefilter design har finjusteret signalvejen for maksimal transparens. Og optimeret kabinet design og kabinet dæmpning for bedste akustiske ydeevne. Resultatet er optimal basrespons og endnu bedre transientgengivelse.


For yderligere information, kontakt:

Radioactiv

Web: www.radioactiv.dk
Mail: info@radioactiv.dk
Tlf.: 2097 4721

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.