HIFI4ALL.DK
Ny topmodel fra Stax
HeadFreaks  [08.02.2022]
SR-X9000 er den nye topmodel hovedtelefoner fra STAX, som erstatter SR-009

SR-X9000 er den nye flagskibs ørehøjttaler, der markerer toppen af Stax elektrostatiske hovedtelefonproduktion. Et stort teknologisk fremskridt er "MILER-3" (Multi-Layer-Elect-Rords) - et fire-lags fast elektrode. Den nyudviklede fremstillingsteknik er blevet perfektioneret gennem en 20-årig forskning og udvikling, hvilket muliggør en stiv struktur, der er modstandsdygtig over for resonans, samtidig med at lydtransmissionskarakteristikaene udvikler sig jævnt sammenlignet med konventionelle flerlags faste elektroder.

En produktudviklingshistorie: det cirkulære metalnet, der engang var monteret på SR-X, var en af de ideelle elektroder til at reducere virkningerne af luftmodstand og refleksioner og øge lydgennemtrængeligheden. Der var dog en stor hindring i metalnetelektroder i produkterne, fordi de mangler styrke og er tilbøjelige til resonans, hvilket får afspilningslyden til at blive mudret. I 1990'erne blev den originale SR-Ω udviklet med det mål at øge størrelsen af metalnettet; dog var fremstillingsteknikken i sin begyndelse, da det var upraktisk at producere stabile produkter. Faktisk var der kun et par par SR-Ω, der blev lavet. SR-Ω er dog stadig den dag i dag kendt for at være en af de mest vellydende hovedtelefoner der findes på markedet.

SR-X9000 membranen er lavet af ultratynd ingeniørfilm, der er 20 % større end det tidligere flagskib SR-009S. Membranmassen er blevet reduceret for at skabe en lynhurtig reaktionshastighed og højfrekvent responsområde, der løfter høretelefonlytning til et helt nyt niveau.

Pris: Kr. 49.999,-

For yderligere information, kontakt:

HeadFreaks.dk

Web: www.headfreaks.dk
Mail: daniel@headfreaks.dk
Tlf: 4262 1313

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.