HIFI4ALL.DK
Scansonic webshop
Dantax Radio  [07.02.2022]
Scansonic åbner sin egen webshop i Danmark og åbner dermed op for direkte salg i Danmark

Dette betyder, at det er muligt at købe alle Scansonic højttalere direkte fra producenten. Scansonic har et bredt program af produkter. Lige fra Kr.2499,- for et sæt til over Kr. 68.000,- for high end modellerne.

Scansonic er et gammelt navn med rødder langt tilbage i den danske hifi historie. Men for 5 år siden startede man helt forfra og fik ingeniørerne fra søsterfirmaet Raidho til at udvikle højttalerne. Missionen var at tage så meget man kunne fra high end producenten Raidho, ned i en mere overkommelig prisklasse. Her ville man skabe nogle højttalere, som havde en fantastisk performance til pengene, enestående teknologi og godt dansk håndværk.

Særligt den anmelderroste MB serie, som har en high end bånddiskant og carbon basenheder tiltrækker sig opmærksomhed. Her er næsten tale om mini Raidho højttalere, til en meget fordelagtig pris. Som noget helt særligt tilbyder Scansonic nu muligheden for at tage dine brugte højttalere i bytte ved køb af MB serien. Scansonic er endda villige til at give op til nyprisen for dem. Se mere i vores nye webshop.

Dantax blev grundlagt for mere end 40 år siden. I 1971 etablerede en mand, med en god idé og en vision, virksomheden. I begyndelsen blev højttalerdele købt fra andre producenter og derefter samlet af Dantax. Salget voksede hurtigt, og snart blev der bygget et lille højttalerproduktionsanlæg i Pandrup. 70'erne blev hifi's guldalder, og Dantax blev ved at tilbyde god værdi for pengene et etableret mærke på dette marked.

I 1977 overtog Dantax Scan Speak-fabrikken - en verdensberømt producent af højttalerenheder af høj kvalitet. I samme periode tilføjede Dantax mærket Scansonic til sin portefølje. En ny Scans Speak-fabrik blev bygget i Pandrup, og den fælles ekspertise hos Dantax og Scan Speak resulterede i produktionen af en lang række fremragende højttalermodeller i de efterfølgende år. En ny milepæl blev nået i 1984, da virksomheden blev børsnoteret på Københavns Fondsbørs.

Gennem årene har Dantax udover at være producent af højttalere også været distributør for en række store mærker inden for hifi, såsom Fisher Hifi, Sanyo, Schneider og Akai. I 1997 blev højttalerfabrikken solgt, og siden da har virksomheden udviklet og produceret sit produktsortiment i tæt samarbejde med partnere i andre lande.

I 2009 begyndte en ny æra, da Dantax overtog det fantastiske Raidho-højttalerprojekt. Dette nye projekt var endnu en vigtig milepæl i Dantax' historie. Hifi-purister over hele verden anser Raidho for at være blandt de fineste højttalere, der er udviklet og produceret i dag. En lang række priser og udmærkelser fra anmeldere, magasiner og hifi-udstillinger verden over bekræfter dette synspunkt.

Selv om Dantax har en lang historie, er virksomheden i dag ung i hjertet og har den viden og ekspertise, der skal sikre virksomheden en lys fremtid.


For yderligere information, kontakt:

Dantax Radio

Web: www.scansonichd.dk/da/byt-til-nyt
Mail: kontakt@scansonichd.dk
Tlf: 9824 7677

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.