HIFI4ALL.DK
Verity Audio
Blue Cat Audio  [29.01.2022]
Eksklusivt i Danmark hos Blue Cat Audio

Hos Blue Cat Audio byder vi nu velkommen til disse enestående canadiske højtalere, som ikke rigtig formår at sætte en fod forkert. Verity er yderst velkendte højtalere i den lidt mere luksuriøse ende af hi-fi-skalaen, hvor prisen for den billigste Finn model starter fra 71.999 kr/sæt. Alle modeller på nær Finn har et meget karakteristisk design, som vi kommer nærmere ind på.

Verity Audio har siden 1995 designet og fremstillet eksklusive high-end lydprodukter. I 1995 introducerede de deres første højtaler, Parsifal. En højtaler, som i dag også er Verity’s bedst sælgende højtaler, og som har fundet sin vej til tusindvis af hjem verden over. Verity’s helt klare mål i deres designfilosofi og skabelse af højtalere, er at opnå kvalitetsbenchmarks og langsigtet brugertilfredshed. Dette opnås gennem en designproces der altid følger de samme grundlæggende trin. Først sætter de sig et mål, derefter identificeres de bedste løsninger, så køres der langvarig test, for så at implementere de korrigerende tiltag og til sidst starter de så forfra igen. Denne omfattende frem-og-tilbage proces stopper ikke før det ultimative mål er opnået.

Højtalerne har et meget karakteristisk design, som de alle benytter undtagen den billigste Finn, der benytter et single-kabinet. De øvrige modeller har et adskilt design, hvor der bruges et top- og bundkabinet. Disse er isoleret fra hinanden via en helt speciel platform, hvor der imellem platformen og kabinetterne benyttes elastomers (et gummilignende materiale), der skaber en perfekt afkobling. På samme måde har hver model et specielt afkoblingssystem mellem gulv og højtaler, som er let at justere og integrere i et hvilket som helst rum.

Udover det flotte visuelle design, så er Verity højtalere super letdrevne højtalere, som svinger med en følsomhed på mellem 91-93 dB. Det gør dem utrolig fleksible når det kommer til valg af forstærker. Ja faktisk er der frit valg på alle hylder, også hvis man er typen der er glad for low output single-ended rørforstærkere.

Verity Audio handler om ren gennemsigtighed og ren følelse. Musikken er live og flyder uanstrengt i rummet, med en klarhed i detaljer der ikke kan sættes en finger på. De har en speciel evne til at være helt smooth, hvor musikken flyder i en ro, der kan sammenlignes med, når du klapper døren og flyder henover landevejen i din svinedyre Bentley. Alt er bare lækkert!

Vi er stolte af at kunne repræsentere Verity Audio eksklusivt i Danmark og vi glæder os rigtig meget til at vise dem frem for jer alle sammen. Med introduktionen af Verity i Danmark kan vi meddele, at der vil blive mulighed for at se og lytte til de fire første modeller på programmet, som består af:

Finn: fra Kr. 71.999,-/sæt
Lakmé: fra Kr. 107.999,-/sæt
Otello: fra Kr. 142.999,-/sæt
Parsifal Anniversay: fra Kr. 214.999,-/sæt


For yderligere info, kontakt:

Blue Cat Audio

Web: www.bluecataudio.dk
Mail: kontakt@bluecataudio.dk
Tlf: 50450661

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.