HIFI4ALL.DK
Aurender N100 & X725
Connaisseur-av  [11.01.2015]
Aurender er klar med 2 spændende nyheder, og de lancerer både en ny streamer, men også en lille integreret forstærker, med indbygget DAC

N100 er navet på den lille nye streamer fra Aurender. Den adskiller sig en smule fra de andre modeller X100, S10 og W20, da de har indbygget harddisk til lagring af musikken. Den nye N100 er mere minimalistisk, og fysisk mindre, da den er baseret på, at man har sin musik lagret på netværksservere (NAS). Dog har den stadig en indbygget 120Gb solid-state drive (SSD), så den kan ”cache” musikken midlertidigt, mens den afvikles. N100 afvikler stadig de gængse formater DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, ALAC, APE, AIFF, M4A og naturligvis også i high-res.

N100 har arvet en del af udviklingen fra Aurender’s større modeller, bl.a. er det samme USB audio output, som der sidder i topmodellen W20. Den har naturligvis også Gigabit LAN-port til generel netværksforbindelse, opdateringer mv., samt 2 USB data porte til kopiering fra USB-stick eller harddisk.

Det hele styres via Aurender’s app, der gør det nemt og overskueligt at browse gennem musiksamlingen, coverart, tilføje playlister mv. Tidligere har app’en kun været udviklet til Apple’s iPad, men nu er en Android (Lite version) også tilgængelig.

N100 leveres med fuld linær strømforsyning, så det sikres at processer og output circuit får ren og stabil strøm.

Den mest spændende nyhed fra Aurender må nok være denne X725, en integreret forstærker med indbygget DAC. Aurender har udviklet denne for, at gøre det hele meget mere simpelt, og aldrig har det været så simpelt og nemt at afvikle, udnytte og nyde high-res musik som det er nu.

Med en såkaldt ”X-Pack” bestående af X100 streamer og X725 forstærker/DAC, har man et fuld kørende system med færre kabler end på noget andet analog system. Det eneste man skal gøre, er, at tilslutte et sæt højtalere, og man har et yderst kompetent system.

X100 eller N100 tilsluttet blot med et enkelt USB kabel i forstærkeren, og den indbyggede DAC klarer resten. Volume og det hele styres nemt og enkelt fra sofaen via Aurender App’en

Priser er ikke offentliggjort endnu, men forventes at ligge på:

N100: Kr. 18.500,-
X725: Kr. 18.500,-

X-Pack (X100L/X725): Kr. 44.500,-


For yderligere information, kontakt:

Connaisseur AV

Web: www.connaisseur-av.eu 
Mail: info@connaisseur-av.eu

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.