ZU AUDIO OMEN MKII
Annoncør: Blue Cat Audio
Lokalitet: Sydjylland
Kontakt: kontaktbluecataudio.dk
Produkttype: Højttalere
Annoncetype: Tilbud
Garanti: 0 mdr. og 2 år
Indrykket: 27-11-2020
Udløber: 25-12-2020
 
Tilbud:
ZU Audio Omen MKII
They are back!!!!!!! Nu i MKII udgaven.
ALLE FARVER PÅ LAGER!!!!!

Omen Mk2 er en utrolig musikalsk højttaler, der ligesom alle andre Zu højttalere er bygget omkring den kritiske menneskelige stemme. Med en følsomhed på hele 97dB, må man sige det er en yderst effektiv højttaler, der gør den i stand til at kunne drives af en næsten hvilken som helst forstærker, og samtidig give en utrolig lydkvalitet.
Med forbedringerne af Omen, har det aldrig været tanken at røre ved den tone, som Omen har fået kæmpe stor succes med. Tanken har været at forbedre dens opløsning og gennemsigtighed, fra dybeste bas tone til klareste diskant tone. Ved at nedarve nogle fantastiske teknologier fra øverste hylde, har Zu forbedret stort set alt ved den. Det eneste der ikke er ændret er dens designmæssige udtryk, der står knivskarpt, og som kan tilpasses et hvilket som helst boligmiljø.

Efter at have demoet og spillet på disse magiske kasser sammen med vores Cayin CS-55 integrerede forstærker, må vi erkende at det er et killer match, som performer fuldstændig vanvittigt godt sammen. Vi er helt faldet bagover, hvor meget vellyd og klasse lyd du her kan få, for en samlet pris på 30.000,- Det sælger sig selv, når du har lyttet til det. Kom i vores demo lokale og få en oplevelse du sjældent vil glemme.

Hos Bob her endte det med en udskiftning af hans ellers primære højttalere.

“The Omen’s have wildly exceeded my expectations. Initially my plan was to have the Omen’s in a second system. After a week of breaking them in it became apparent they were a very special speaker. I ended up selling my main speakers which were Stereophile B rated speakers featuring tweeter, midrange and three woofers in each tower”.

FØLG OS PÅ FACEBOOK.
ATTRAKTIV FINANSIERING TILBYDES - KONTAKT OS FOR AT HØRE NÆRMERE.
Øvrige informationer om dette tilbud:
Tilbud oprettet: 27-11-2020
Tilbud udløber: 25-12-2020
Garanti: 0 måneder og 2 år
Pris: 17199 DKK
Omen MKII American Walnut
 
Kontakt : Blue Cat Audio
Blue Cat Audio
Østerbrogade 15
7200 Grindsted
TLF.: 50450661 eller 31375411
Mail: kontaktbluecataudio.dk
Link: http://www.bluecataudio.dk

Annoncen er udskrevet fra HIFI4ALL.DK d. 27. november 2020 kl.: 17:26:02
Copyright © HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes