Her er du: Tilbudsavisen - Annonce 17. januar 2021 | 19:42   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Søg efter produkter i Tilbudsavisen
Udskriv annoncen
Zu Audio Cube MKII
Annoncør: Blue Cat Audio
Lokalitet: Sydjylland
Kontakt: kontaktbluecataudio.dk
Produkttype: Højttalere
Annoncetype: Tilbud
 
Tilbud:
Zu Audio Cube MKII
Spiller forrygende i rum på 10-15m2.
Denne fantastiske lille sag, er Zu’s mindste dreng i klassen, og selv med sin lille størrelse har man fundet plads til deres karakteristiske 10 tommer fuldtoneenhed. Den nye 10 tommer co-axial enhed er simpelthen tilpasset det mindst mulige kabinet, og er med til at redifinere det dynamiske udtryk, opløsning og den live agtige lyd der kan komme ud af en højttaler i den størrelse.
Læs mere i beskrivelsen.
Zu Nanotech high-output co-ax 10 tommer fuldtoneenhed

ATTRAKTIV FINANSIERING TILBYDES - KONTAKT OS FOR AT HØRE NÆRMERE. kabinetkonstruktion – gør den særdeles placeringsvenlig

Komplet Zu Mission intern kabling

Kompakt størrelse der måler 26,7 cm på alle leder


Beskrivelse:

Cube, er en rigtig lækker lille højttaler der kan benyttes i utrolig mange sammenhænge. I de tilfælde hvor man ønsker et mere minimalistisk system, så er Cube den helt rigtige løsning. Dens design er matchende med de andre større modeller, for at give et tidløst udtryk, der kan tilpasses et hvilket som helst boligmiljø. Der er ikke nogen begrænsning for hvor den kan bruges, det er mere et spørgsmål om hvad krav man har til lyden i det pågældne rum.

Mange muligheder med Cube:

Integrer Cube i dit moderne møbel (køkken/alrum, stue, opholdsstue)

Som computerhøjttaler i et minimalistisk stereo setup. Højttaler til teenageværelset!

Ordentlig lyd til tøjbutikken, caféen, baren – i stedet for små streaminghøjttalere

Få fantastisk lyd med Cube integreret i sommerhusetNanotech high-output co-ax 10 tommer fuldtoneenhed:

Cube er bestykket med en co-axial 10 tommer fuldtoneenhed, som benytter Zu’s nanotech membran for maksimal stivhed, lethed, præcision og dæmpning. Ligesom alle andre Zu højttalere er der ingen filtrering af signalet, da der intet delefilter er i højttaleren. Der er altså direkte kobling fra forstærkeren til enheden! Yes sir, jo færre led i kæden jo bedre! Enheden tager sig derfor af det meste af det hørebare frekvensområde fra bas op gennem diskant (12kHz), hvorefter den integrerede diskant tager sig af resten opefter. Denne kombination omsætter en virkelig flot nuance og udtryksfuld lyd, med masser af dynamik.


Kabinet:

Cube er lavet af Nord Amerikansk komposit træ plader med høj massefylde, skåret på Zu’s state-of-the-art CNC maskine. Cube bruger ægte træfiner der er lagt op og presset på en krydsfiner fabrik og er altså ikke limet efter montering. Dette sikrer den absolut flotteste finish!


Farve & Finish muligheder:

Som det fremgår af dropdown menuen findes Cube i forskellige standard farver i en satin lak. Der er tale om Ghost Black | Electric Blue | Sangria Red | American Walnut. Herudover ses også en Ferrari Red og en Stereophile Cover Pearl Blue, som er Custom lakeringer, der koster en del mere. Eksempelvis er Ferrari lakken importeret fra Ferrari og kræver en bestemt lakeringsproces for at opnå den flotteste finish. Det er derfor mere omkostningsfuld, men kan til gengæld give dig en finish, som kun de færreste har. Der er ingen grænser for custom lakeringer, så hvis du står med et specifik ønske, så forhør dig endelig og lad os høre Zu til prisen.


Fabriks burn-in (tilspilning):

Cube højttalere får en intens 600 timers fabriks burn-in, der skal sikre at de lyder godt lige direkte ud af kassen. De fleste højttalerproducenter benytter sig ikke af denne proces, hvilket betyder at du selv skal stå for tilspilningen, som sagtens kan kræve mere end 100+ timer før højttalerne folder sig ordentlig ud. Har højttalerne været på en lang rejse med diverse temperatur svingninger, skal de lige “varmes op” inden de igen giver sig sit bedste.

FØLG OS PÅ FACEBOOK.
Læs evt. mere på:
https://bluecataudio.dk/produkt/zu-audio-cube-mk2/
http://www.zuaudio.com/loudspeakers/cube-1a
https://www.facebook.com/bluecataudiodenmark/
Øvrige informationer om dette tilbud:
Tilbud oprettet: 29-12-2020
Tilbud udløber: 26-01-2021
Garanti: 2 år og 0 mdr.
Pris: 11499 DKK
Cube MKII - Ghost Black
 
Kontakt : Blue Cat Audio
Blue Cat Audio
Østerbrogade 15
7200 Grindsted
TLF.: 50450661 eller 31375411
Mail: kontaktbluecataudio.dk
Link: http://www.bluecataudio.dk
Vær venligst opmærksom på at HIFI4ALL.DK ikke er sælger af produkterne i Tilbudsavisen
Al henvendelse skal ske til den respektive annoncør!
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2021 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes