Her er du: Tilbudsavisen - Annonce 2. juni 2020 | 14:55   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Søg efter produkter i Tilbudsavisen
Udskriv annoncen
Musical Fidelity M8xi - NYHED
Annoncør: Radioactiv
Lokalitet: Vestjylland
Kontakt: inforadioactiv.dk
Produkttype: Intg. Forstærker
Annoncetype: Tilbud
 
Tilbud:
Musical Fidelity M8xi - NYHED
Musical Fidelity tilbyder et pris/kvalitetsforhold ingen andre kan matche. Konkurrenterne (også hos de såkaldte direkte til dig) er 50 - 70 % dyrere. Sammenlign bare !
Musical Fidelity var nok de første med en super integreret forstærker, da de i start 90´erne introducerede A1000. Mange konstruktioner er kommet til siden da - og denne evolution har ført til M8xi.

Hvis man troede, man havde overskud nok i sin nuværende forstærker, så har man ikke hørt M8xi - og måske endda ikke hvad ens højttalere egentlig formår! M8xi leverer 2 x 550 watt i 8 ohm (2 x 870 watt i 4 ohm!) med kun 0,005 % forvrængning, og er i princippet opbygget med to monotrin og en forforstærker i én kasse - altså ægte dual mono. Hver kanal har 12 bipolare transistorer og den leverer 200 amperer peak to peak.

Signalvejene er konstrueret til at være ultra korte. Langt de fleste forstærkerproducenter taler kun om forvrængning ved 1 kHz. Musical Fidelity mener, at dette kun er en brøkdel af historien. En forstærker skal have meget lav forvrængning fra 20 Hz- 20 kHz og videre op. En forstærkers høje frekvensydelse beviser den samlede ydeevne af kredsløbet og PCB layoutet. M8xi's forvrængning ændres næppe fra 10k-50k Hz. Forstærkere skal være stille. Hvis de ikke er går detaljerne ved lav volumen uigenkaldeligt tabt. Også dynamic range er stærkt påvirket.

Dynamisk område er ikke bare, hvor meget effekt en forstærker kan producere, det er også hvor stille den kan være. Dynamisk område er det samlede fra det mest støjsvage til højest. M8xi excellerer i denne henseende. Det er også værd at fremhæve at M8xi har en lasertrimmet præcisionsvolumenkontrol. M8xi er udstyret med 5 digitale indgange: 2 optiske, 2 coax og 1 USB. Den er fuldt balanceret og har flere balancerede/RCA ud- og indgange.
Øvrige informationer om dette tilbud:
Tilbud oprettet: 21-04-2020
Tilbud udløber: 15-06-2020
Garanti: 2 år og 0 mdr.
Pris: 44995 DKK
Musical Fideliy M8xi
 
Kontakt : Radioactiv
Radioactiv
Kirkegade 150
6700 Esbjerg
TLF.: 20974721
Mail: inforadioactiv.dk
Link: http://www.radioactiv.dk
Vær venligst opmærksom på at HIFI4ALL.DK ikke er sælger af produkterne i Tilbudsavisen
Al henvendelse skal ske til den respektive annoncør!
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2020 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes