Her er du: Tilbudsavisen - Annonce 15. august 2020 | 21:05   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Søg efter produkter i Tilbudsavisen
Udskriv annoncen
AURALiC Aries G1
Annoncør: StudioSound
Lokalitet: Nordsjælland
Kontakt: kontaktstudiosound.dk
Produkttype: Streaming
Annoncetype: Tilbud
 
Tilbud:
AURALiC Aries G1
Den helt nye ARIES G1 Wireless Streaming Transporter fra AURALiC følger ARIES traditionen for dygtigt at styre forbindelserne mellem forskellige kilder til høj opløsnings digital musik og resten af ​​dit hi-fi system.
At være baseret på DNA fra AURALiCs originale ARIES betyder, at den nye ARIES G1 nyder godt af alle funktioner og funktionalitet i Lightning Streaming – den infrastruktur, som AURALiC udviklede til sine streaming-produkter. Afspilningslister på enhed, Memory Caching, Gapless Playback og Bit-Perfect Multi-Room-funktionalitet er alle standard Lightning-funktioner. Til brugerkontrol fungerer AURALiCs velansete Lightning DS iOS app som systemets primære interface, så brugerne har masser af browsing og afspilningsfunktioner lige ved hånden med G1. Enheden er kompatibel med AirPlay og SongCast, og kan fungere som et RoonReady-slutpunkt. Opsætning og konfigurationsændringer er nemmere end nogensinde med en nyligt tilføjet, universelt tilgængelig webadministrator.

Denne opgradering af den oprindelige ARIES ville dog ikke være mulig uden en masse tech lånt fra AURALiCs premium G2-linje, og det betyder en seriøs forbedring af ydeevne og funktionalitet. Den nye version understøtter streamingopløsninger op til DSD512 og PCM 32bit / 384K over et hjemme Wi-Fi-netværk for eksempel, og behandlingshjertet i årets G1 er faktisk det samme som det, der findes i topmodellen ARIES G2 fra sidste år. Det betyder Tesla G2 platformen med dens processor, der er 50% hurtigere end den ældre ARIES havde, understøttet af to gange systemhukommelsen (2 GB) og datalagring (8 GB) og en kæmpe 1 GB hukommelsescache.

Udenfor har tingene ligeledes lighed med AURALiCs premium produktlinje, med ARIES G1 leveret i et chassis, der har arvet sin design æstetik fra G2s slanke Unity Chassis. Det anodiserede, sorte aluminiumschassis er opdateret med frontpanelknapper til nem navigation – eller brug Smart-IR-funktionen til at tildele kontrol til en hvilken som helst fjernbetjening. Dette frontpanel låner også G2s 4,0-tommers ægte farve retina-opløsningsdisplay, og indenfor G1 finder du dual PURER-Power lineære strømforsyninger ligesom i G2, der adskiller og isolerer processorkredsløbet fra det digitale lydkredsløb til mindre støj og bedre lyd.
Læs evt. mere på:
https://youtu.be/juKqFso3nTw
Øvrige informationer om dette tilbud:
Tilbud oprettet: 22-07-2020
Tilbud udløber: 19-08-2020
Garanti: 0 år og 0 mdr.
Pris: 17990 DKK
 
Kontakt : StudioSound
StudioSound
Toftevej
3250 Søborg Gilleleje
TLF.: 50546919
Mail: kontaktstudiosound.dk
Link: http://www.studiosound.dk
Vær venligst opmærksom på at HIFI4ALL.DK ikke er sælger af produkterne i Tilbudsavisen
Al henvendelse skal ske til den respektive annoncør!
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2020 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes