Her er du: Tilbudsavisen - Annonce 24. september 2018 | 09:56   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Søg efter produkter i Tilbudsavisen
Udskriv annoncen
Hegel H360 før 39.995,- SOLGT
Annoncør: TopSound Hi-Fi ApS
Lokalitet: København
Kontakt: infotopsoundhifi.dk
Produkttype: Intg. Forstærker
Annoncetype: Demo tilbud
 
Demo tilbud:
Hegel H360 før 39.995,- SOLGT
Hegel PT største integreret forstærker Masser af kraf og dynamik....
Hegel H360 er en kæmpe blandt integrerede forstærkere. Med 250 watt per kanal til 8 ohm og en dæmpningsfaktor på mere end 4000, styrer den stort set enhver højttaler på markedet. Takket være den patenterede SoundEngine2-teknologi kombinerer dette forstærker af en forstærker kraft, dynamik, finesse og musikalitet som ingen anden integreret forstærker på markedet. Tilslutningsmulighederne er mere en bonus ... Der er afbalancerede og ubalancerede analoge indgange. Der er et hjemmebiograf bypass. Der er optiske og koaksiale digitale indgange, samt en USB-indgang til ethvert signal op til DSD128 ... Og ja det er også en streamer. Skal vi sige mere?

Kernen i alt Hegel er lydkvalitet, og H360 er ingen undtagelse. Den indlysende fordel ved H360 er let at se - strøm. Det kan levere 2 x 250 watt per kanal til 8 ohm, og er stabil selv i lavere impedanser. Desuden sikrer dæmpningsfaktoren på mere end 4000, at det kan tage kontrol over selv de mest krævende højttalere. H360 vil altid spille med stor autoritet og lethed.

Sjældent er sådan kraft kombineret med finesse. Specielt udviklede strømforsyninger, der driver præcisionsvolumen dæmpere, bidrager til et ekstremt lavt støjniveau. Håndtilpasning nær perfekte transistorpar i indgangsstadiet reducerer harmonisk forvrængning. Vores patenterede SoundEngine2-teknologi reducerer over alle forvrængninger, og især overforvridning. Vores designere forstår, hvordan transistorer arbejder, ned til atomniveau, og har brugt al denne viden i designet af H360.

H360 indeholder en høj kvalitet DAC, der bruger Hegels proprietære genklokering. Fordelen ved dette er, at vi kan gøre daglige kilder lyde rigtig gode. Kilder som en telefon eller en computer. Derfor har vi også inkluderet funktionaliteter som Apple AirPlay og DLNA streaming. Der er også en referenceklasse USB-indgang, der understøtter alle formater, herunder native DSD64 og DSD128.

Læs evt. mere på:
https://www.topsoundhifi.dk/shop/2-integrerede-forstaerkere/273-hegel--h360...
https://www.hegel.com/products/integrated/h360
Øvrige informationer om dette tilbud:
Tilbud oprettet: 12-09-2018
Tilbud udløber: 10-10-2018
Garanti: 2 år og 0 mdr.
Pris: 34995 DKK
 
Kontakt : TopSound Hi-Fi ApS
TopSound Hi-Fi ApS
Østerbrogade 90
2100 København Ø
TLF.: 35420441
Mail: infotopsoundhifi.dk
Link: http://www.topsoundhifi.dk
Vær venligst opmærksom på at HIFI4ALL.DK ikke er sælger af produkterne i Tilbudsavisen
Al henvendelse skal ske til den respektive annoncør!
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2018 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes