Tilbage til HIFI4ALL.DK 27. februar 2020 | 10:52   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Højttalere
 HIFI4ALL Forum : Højttalere
Emne Emne: Ny pickup tænder sub? Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
makamakalay
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 16 Oktober 2007
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 25
Sendt: 25 Januar 2020 kl. 13:37 | IP-adresse registreret Citér makamakalay

Jeg har tidligere haft en Project pladespiller, hvor min Argon sub tænder og slukker hele tiden ved rimelig lav volumen. Subben står på auto-tænd. Jeg har ikke som sådan brug for som ved de lave lyde, men den klikkende lyd når den tænder og slukker er meget irriterende. Hvis jeg skruede rimeligt højt op, så kom det ikke.

Nu er jeg skiftet til en Rega P2, hvor det ikke var et problem ved lav lyd med den standard Carbon pickum. Efter jeg har sat en Nagaoka MP-110 pickup på, så gør det det hele tiden ved relativ lav volumen.

Nogle gode råd? Udover at tænde og slukke sub manuelt omme bag på den.
Til top Vis makamakalay's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af makamakalay
 
Mikkel G
Administrator gruppe
Administrator gruppe
Avatar
Redaktør og Indehaver

Bruger siden: 09 August 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 3211
Sendt: 25 Januar 2020 kl. 14:03 | IP-adresse registreret Citér Mikkel G

Nej, for du svarer selv på dit spørgsmål !!

__________________
Viljens magt er stor... man hører det, man vil høre!

Mvh, Mikkel
Til top Vis Mikkel G's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Mikkel G
 
makamakalay
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 16 Oktober 2007
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 25
Sendt: 25 Januar 2020 kl. 14:05 | IP-adresse registreret Citér makamakalay

Men det er så grundet følsomheden/udgangslyd på pickuppen at der er forskelligt fra den ene til den anden?
Til top Vis makamakalay's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af makamakalay
 
Mikkel G
Administrator gruppe
Administrator gruppe
Avatar
Redaktør og Indehaver

Bruger siden: 09 August 2006
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 3211
Sendt: 25 Januar 2020 kl. 17:00 | IP-adresse registreret Citér Mikkel G

Ja, måske har din nye pickup et højere output end din gamle, og åbenbart det ekstra, der trigger din sub...?!

Men autotænd/sluk er jo netop lavet så den tænder, når den modtager signal, og vice versa... så man kan næsten sige, at du bare har været "heldig" med den forrige pickup!  



__________________
Viljens magt er stor... man hører det, man vil høre!

Mvh, Mikkel
Til top Vis Mikkel G's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Mikkel G
 
Boydk
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 02 Juli 2006
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 5426
Sendt: 25 Januar 2020 kl. 20:56 | IP-adresse registreret Citér Boydk

Det har altid været et problem med "auto-tænd" og svag signalstyrke.
Indgangsfølsomhed på sub skal tænde ved en eller anden given styrke, men helst ikke kunne trigges af støj.
Derfor er der ofte en grænse, som regel på det dér irriterende punkt, hvor man gerne vil spille stille/ved svag volumen.
Måske din Carbon havde lige den smule mere output i basområdet, der gjorde, at den kunne holde "liv i" sub´en.
Jeg har min tændt 24/7, så er jeg ovre det problem

__________________
Alt under 500 watt er til garagen.
Til top Vis Boydk's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Boydk
 

Hvis du vil besvare dette indlæg skal du først trykke log ind
Hvis ikke du allerede er oprettet skal du først oprettes som bruger

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2020 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes