Tilbage til HIFI4ALL.DK 24. april 2019 | 04:42   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Musik og film
 HIFI4ALL Forum : Musik og film
Emne Emne: Fejl på ny vinyl (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 3
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Labuha
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 01 November 2012
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 23
Sendt: 15 August 2018 kl. 20:51 | IP-adresse registreret  

@ holberg19: Jeg er ked af at sige det, men det er en tåbelig kommentar. Jeg er komplet ligeglad med om den er i folie eller ej, bare pladen er fejlfri. Den butik som nu har udelukket mig havde jeg faktisk på et tidspunkt en aftale med om at tjekke en plade inden de sendte 3. eksemplar af Tina Dickow - Count to ten. De to første havde præcis samme fejl, ridsen så endda præcis ligedan ud og lå præcis samme sted. Vi aftalte at de skulle tjekke 3. eksemplar for denne fejl. Jeg modtog 3. eksemplar uden folie og tænkte YES. Men ak, den havde præcis samme fejl, så ud som de to forrige og lå præcis samme sted. De havde bare kigget vil jeg tro, men ikke testet ellers. Den var ellers ikke svær at se. Hvis man gider at kigge de billeder som jeg har linket til kan man se alle 3 eksemplar. Man kan se at fejlen ser ens ud og ligger samme sted i forhold til de tal der er ridset ind i pladen (mellem sidste sang og center-label), men at center-label "drejer" forskelligt (så jeg har ikke snydt, det er 3 forskellige eksemplarer).

@ Snejbjerg67: Tak fordi du har taget dig tid til at se billederne igennem. Fejlene er markeret med rød firkant, så hvis man navigerer lidt rundt på billederne burde det være til at finde fejlene. Men Snejbjerg67 har fuldstændig ret. Der findes ikke den pladespiller, pickup eller pladevasker som kan fjerne nogle af disse ridser og afspille pladerne uden klik.

Og nej, jeg beklager mig ikke over støj og knas som sådan. Mange af mine plader spiller fuldstændig fejlfrit og uden støj overhovedet. Som i slet ingen støj. Men en ridse giver altså et tydeligt klik hver gang pickup'en passerer forbi. Mange af de plader med fejl spiller fint uden støj bortset fra hvor ridsen/fejlen ligger. Bortset fra enkelte som har været støvet af med sandpapir.

Så vær sød at kigge på billederne og fortæl mig så om i mener jeres pickup vil kunne afspille den uden klik eller om jeres pladevasker kan fjerne sådan en fejl. Link til dropbox med billeder
Til top Vis Labuha's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Labuha
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

<< Forrige Side af 3
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2019 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes