Tilbage til HIFI4ALL.DK 26. september 2017 | 02:04   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Analog lyd
 HIFI4ALL Forum : Analog lyd
Emne Emne: Lille knald ved opstart? Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
mathiasen
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 04 Maj 2004
Lokalitet: Nordjylland
Status: Offline
Indlæg: 55
Sendt: 07 September 2017 kl. 21:10 | IP-adresse registreret Citér mathiasen

Hej.

Jeg har en god gammel Densen Beat B-100 som knalder en lille smule når jeg tænder den. Den siger intet når den slukkes, og det er ligegyldigt om jeg
tænder på kontakten eller på stik-kontakten, så jeg udelukker selv en dårlig tænd/sluk-kontakt. Har I nogle forslag til hvad det skyldes?

Den er ikke jordet og har ikke mulighed for at jorde den endnu (det er på tegnebrættet, men der går noget tid inden)

Vil nødigt risikere at ødelægge højttalerne ved det.. Skal jeg bare lade den stå tændt hele tiden?

Mvh Rasmus
Til top Vis mathiasen's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af mathiasen
 
Supercharger
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 05 Maj 2009
Lokalitet: Sydsjælland
Status: Offline
Indlæg: 610
Sendt: 08 September 2017 kl. 08:53 | IP-adresse registreret Citér Supercharger

"Knaldet" opstår som regel at relæet til højtaler udgangene slutter til en anelse for tidligt. Dvs. forstærkeren er ikke helt opladt og klar.
Min den ene aktive Sub gør det samme. Betyder intet for en 21" enhed at den får en fur strømmæssigt.
Bare at din forstærker ikke bliver uretmæssigt varm eller lyder sært (forvrængning)

__________________
Alt under 1000 Watt er kun til skrot....
Til top Vis Supercharger's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Supercharger
 
JackD
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 14 September 2003
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 1889
Sendt: 08 September 2017 kl. 11:39 | IP-adresse registreret Citér JackD

Jeg synes, det eneste rigtige, hvis du er glad for din forstærker, er at sende den en tur på værksted. Densen plejer at løse opgaverne, efter bedste evne Selvom jeg ikke selv, har de bedste erfaringer, med en CD-afspiller på værksted. De kunne ikke få den digitale udgang, til at virke, selvom de påstod, den virkede fint

__________________
Livet er for kort til kedeligt HIFI

M.v.h Jack

Min hjemmebio
Til top Vis JackD's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af JackD Besøg JackD's Websted
 
Nustrup
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 29 August 2010
Lokalitet: Sønderjylland
Status: Offline
Indlæg: 45
Sendt: 08 September 2017 kl. 13:34 | IP-adresse registreret Citér Nustrup

Så vidt jeg husker sidder der ikke noget relæ i udgangen af forstærkeren. 
Til top Vis Nustrup's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Nustrup
 
allanowich
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 21 August 2010
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 9271
Sendt: 09 September 2017 kl. 12:15 | IP-adresse registreret Citér allanowich

Når nu der ikke er et relæ i udgangen, kan det så ikke bare være lidt dc på udgangen i kort øjeblik ved tænding. Min Acurus har heller ikke noget relæ, men den har aldrig sagt en lyd ved tænd/sluk overhovedet og den er efterhånden 10 år gammel.

__________________
If you can't explain it simply, you don't understand it well enough
Til top Vis allanowich's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af allanowich
 
vtrib
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 25 April 2009
Lokalitet: Sverige
Status: Offline
Indlæg: 24
Sendt: 09 September 2017 kl. 18:17 | IP-adresse registreret Citér vtrib

Min Doxa 70 dual mono har heller ikke noget relæ og har altid givet et lille blop nor man tænder for den. Det var til og med beskrevet da den blev testet i High Fidelity tilbage i 1988 

Men som du selv nævner kan man jo lade den være tændt hele tiden. Det har min så godt som altid været i aaaalle de år jeg har haf den.

Hilsen
Ib


__________________
-Den dag jeg kan etablerer sourround Electrostat-højtalere kan vi tale om det igen ;o)
Til top Vis vtrib's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af vtrib
 
KAAG
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 07 Marts 2014
Lokalitet: Sønderjylland
Status: Offline
Indlæg: 25
Sendt: 10 September 2017 kl. 14:48 | IP-adresse registreret Citér KAAG

Du fortæller ikke noget om den lige er startet med det lille knald, eller om den altid har gjort det?
Har tiden fra du tænder til musikken kommer ændret sig?
Der sidder en timer (555) og jeg er i tvivl om den laver et delay ved opstarten, eller kun virker ved "over Current".
vh
Kim
Til top Vis KAAG's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af KAAG
 
KOFS
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 29 Januar 2006
Lokalitet: Århus
Status: Offline
Indlæg: 246
Sendt: 18 September 2017 kl. 13:58 | IP-adresse registreret Citér KOFS

Jeg har også haft en Beat b-100 (dejlig forstærker!). Jeg mindes også den kom med et pop, når den blev tændt. Densens holdning er at
forstærkeren altid skal stå tændt - go så er det jo ikke så tit du bliver udsat for poppet/knaldet
Til top Vis KOFS's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af KOFS Besøg KOFS's Websted
 

Hvis du vil besvare dette indlæg skal du først trykke log ind
Hvis ikke du allerede er oprettet skal du først oprettes som bruger

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2017 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes