Tilbage til HIFI4ALL.DK 23. november 2017 | 15:49   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Højttalere
 HIFI4ALL Forum : Højttalere
Emne Emne: Fejl på gl. Bose? (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
jazzmania
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 06 Juli 2017
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 2
Sendt: 06 Juli 2017 kl. 03:30 | IP-adresse registreret  

Kære alle,

Jeg har et sæt gamle Bosehøjttalere fra 1991, bogreolmodellen, hvor den ene sommetider ikke spiller andet end lidt skrat før jeg skruer volumen kraftigt
op. Herefter kan jeg skrue ned igen, og den fortsætter med at spille fint.
Kan dette være selve højttaleren, kablet eller forstærkeren der er en nyere (ca. 5 år) Cambridge Audio?

På forhånd tak!
Til top Vis jazzmania's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af jazzmania
 
The Real Wiz
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 11 Oktober 2010
Lokalitet: Midtjylland
Status: Offline
Indlæg: 746
Sendt: 06 Juli 2017 kl. 03:48 | IP-adresse registreret  

Velkommen til.

Byt om på højttalerne hvis fejlen følger med så er det højttalerne hvis fejlen bliver i den samme side så er det forstærkeren.

Men det lyder som om det er potentiometer (volumen) der sidder lidt skidt i.
Prøv mens der er slukket at skrue hurtigt op og ned nogen gange det kan nogle gange få det til at virke igen

__________________
Vi hører alle forskelligt
Til top Vis The Real Wiz's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af The Real Wiz
 
jazzmania
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 06 Juli 2017
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 2
Sendt: 06 Juli 2017 kl. 18:45 | IP-adresse registreret  

Tak The Real Wiz,

Ja det lyder som det smarteste! Det virker dog som om at det er uanset om jeg skruer op for volumen via den mixer der sidder imellem forstærkeren og
computerens output, eller volumen på selve forstærkeren at problemet løser sig, hvilket er hvorfor jeg ikke tror det er et potentiometerproblem. Men en
ombytning må være sin plads for at finde ud af hvor det går galt.
Til top Vis jazzmania's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af jazzmania
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2017 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes