Tilbage til HIFI4ALL.DK 22. oktober 2019 | 08:39   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
TV/Projektion
 HIFI4ALL Forum : TV/Projektion
Emne Emne: Indstilling af Beoplay S8? (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
cbp81
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 04 Marts 2017
Lokalitet: Odense
Status: Offline
Indlæg: 2
Sendt: 22 April 2017 kl. 20:03 | IP-adresse registreret  

Jeg har nogle udfordringer med opsætningen af mit Beoplay S8 sæt, som er tilsluttet mit Beoplay V1 40" tv.
Det jeg kæmper med støj/brummen/summen fra både satellitterne samt sub´en og jeg kan ikke dreje hvorfor.

Lad mig prøve at beskrive hvordan jeg har tilsluttet sættet:
- PL1 udgangen fra tv´et, er tilsluttet S/C indgangen på sub´en med et traditionel RJ45 kabel
- PL2 udgangen fra tv´et, er tilsluttet FRONT indgangen på sub´en ligeledes med et traditionel RJ45 kabel

Lad mig dernæst beskrive hvordan jeg har indstillet det:
Under LYD/Højtalereforbindelser:
- PL1 VENSTRE --> Beolab 14 sub
- PL2 VENSTRE --> Beolab 14
- PL2 HØJRE --> Beolab 14

Jeg har forsøgt at indstille på ny gentagende gange og udfaldet er det samme. Gode råd er værdsat - tak på forhånd.
Til top Vis cbp81's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af cbp81
 
Peter Pan
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 04 Februar 2005
Lokalitet: Nordsjælland
Status: Offline
Indlæg: 19569
Sendt: 22 April 2017 kl. 21:11 | IP-adresse registreret  

Hej cbp81

Det skyldes sandsynligvis en nu af B&O kendt fejl, på din BeoPlay S8 subwoofer.

 Tryk og læs på denne tråd.  

__________________
Mvh. Peter Pan. Se link - DIN-RJ45-Adapter.- PPsetup.- Div.& Diy.
Til top Vis Peter Pan's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Peter Pan Besøg Peter Pan's Websted
 
cbp81
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 04 Marts 2017
Lokalitet: Odense
Status: Offline
Indlæg: 2
Sendt: 24 April 2017 kl. 17:05 | IP-adresse registreret  

Hej Peter Pan

Mange tak for svar. Jeg vil afprøve om det er det er den kendte fejl, i den forbindelse kan jeg tilslutte S8 sættet til min kammerats Avant - jeg vender tilbage.
Til top Vis cbp81's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af cbp81
 

Du har ikke adgang til at besvare dette indlæg.
Dette emne er lukket.

  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2019 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes