Tilbage til HIFI4ALL.DK 21. september 2017 | 23:21   

  NAVIGATION  Retningslinier for brug af Hifi4all  
HjælpHjælp  ChatChat  Aktive emnerAktive emner  Vis brugereBrugere  Søg i forumSøg  Opret ny brugerOpret ny bruger  Log indLog ind
Digital lyd
 HIFI4ALL Forum : Digital lyd
Emne Emne: Tidal Hi-Fi forvrængning (Emne lukket Emne lukket) Indryk indlægOpret nyt emne
Side af 2
Forfatter
Besked << Forrige emne | Næste emne >>
Ulbrandt
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Oktober 2014
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 00:40 | IP-adresse registreret  

Er der mon nogen, der som jeg, oplever forvrængning på meget af det musik som ligger på Tidal Hi-Fi ? Det er specielt i den høje
ende. iMac 5K, Teac A-H01 (USB DAC)
Til top Vis Ulbrandt's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Ulbrandt
 
Frankie
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 25 December 2003
Lokalitet: Vestsjælland
Status: Offline
Indlæg: 695
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 07:30 | IP-adresse registreret  

Har lyttet en del til Tidal de sidste 2 måneder ( 4 - 6 album om dagen ) og nej ingen forvrængning her !
Det eneste jeg har oplevet er en anelse overstyring på Led Zeppelin's skiver og det har jeg også på mine orginal cd'er ..... i gamle dage var
det helt normalt at VU meteret skulle gå op i det røde område !   
Tidal er klart den bedste lyd jeg har hørt ud af de ca. 4 streamings tjenester jeg har prøvet !
Især Masters igennem min Auralic Aries overrasker en del ! ..... den havde jeg ellers dødsdømt på forhånd !
Til top Vis Frankie's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Frankie
 
thomas_ls
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 14 April 2003
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 406
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 09:38 | IP-adresse registreret  

Har kun gode erfaringer med Tidal.

Har du testet, hvad der sker, hvis du kører med en fil fra computeren (CD kvalitet).
Til top Vis thomas_ls's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af thomas_ls
 
Ulbrandt
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Oktober 2014
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 09:49 | IP-adresse registreret  

Det er underligt, har også yousee play og her er der ingen problemer. Der er nogle få som oplever præcist det samme når jeg
googler problemet, men det er ikke mange. F. eks er første skæring på Lisa Ekdahls album af samme navn, plaget af forvrængning
på hendes sang, især den sidste halvdel. Desværre lyder rigtig meget andet også dårligt på mit grej !?
Til top Vis Ulbrandt's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Ulbrandt
 
reenberg
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 29 Maj 2005
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 437
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 09:57 | IP-adresse registreret  

Mon ikke det er et PC/streamer relateret problem ?

Jeg har haft Tidal siden det hed Wimp, og det har altid virket super på pc/squeezebox/bluesound og devialet ;).

Derimod har opsætningen af min PC ( DAC/AISO.. Ikke tidal delen ) været en smerte *gg*


Til top Vis reenberg's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af reenberg
 
svendborg
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 03 Oktober 2007
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 848
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 10:20 | IP-adresse registreret  

Kan kun stemme i med at jeg har også haft det siden Wimp og nu Tidal hifi.
Jeg kører det fra en Macmini via usb til min Rotel pre, RC 1570.
Der er ikke antydning af unoder. Og jeg kører faktisk med wifi til min Mac.
Til top Vis svendborg's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af svendborg
 
Hornet
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 November 2016
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 55
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 10:53 | IP-adresse registreret  

Generelt har jeg rigtig god kvalitet og lyd fra Tidal.
Men, jeg oplever også forvrængning i den høje ende på nogle få numre!

Nogle af disse numre har jeg liggende som FLAC filer på min NAS. Når jeg streamer derfra, er der ikke et problem, så jeg har faktisk selv henført det til at det må være en dårlig indspilning Tidal har liggende, da source materialet i bund og grund jo er den eneste forskel.

YouSee står af meget tidligere og her oplever jeg ofte at materialet er af hørbar dårlig kvalitet.
Til top Vis Hornet's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Hornet
 
Ulbrandt
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Oktober 2014
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 10:59 | IP-adresse registreret  

I dont get it !
Til top Vis Ulbrandt's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Ulbrandt
 
reenberg
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 29 Maj 2005
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 437
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 11:16 | IP-adresse registreret  

Ulbrandt

Prøv at installere Tidal på din mobilos  og så lyt til samme nummer der.

Så sku vi ha skilt kilden og udsyret fra hinanden ;).

Til top Vis reenberg's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af reenberg
 
Ulbrandt
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Oktober 2014
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 11:37 | IP-adresse registreret  

Tak det vil jeg prøve ;o)
Til top Vis Ulbrandt's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Ulbrandt
 
Hornet
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 23 November 2016
Lokalitet: Jylland
Status: Offline
Indlæg: 55
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 14:29 | IP-adresse registreret  

Du er sikker på du ikke hører et nummer hvor det er meningen at det skal lyde sådan?

f.eks.: Jóhannsson: Flight from the city
Det er et forfærdeligt nummer at høre på! Hele anlægget nærmest skærer tænder
Til top Vis Hornet's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Hornet
 
Morgenstjerne
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum


Bruger siden: 03 August 2012
Lokalitet: Fyn
Status: Offline
Indlæg: 682
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 17:08 | IP-adresse registreret  

Kan du forklare nærmere, hvad du synes der er galt?

__________________
PRaT er nr.1!
Til top Vis Morgenstjerne's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Morgenstjerne
 
Morgenstjerne
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum


Bruger siden: 03 August 2012
Lokalitet: Fyn
Status: Offline
Indlæg: 682
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 17:47 | IP-adresse registreret  

Ulbrandt skrev:
Det er underligt, har også yousee play og her er der ingen problemer. Der er nogle få som oplever præcist det samme når jeg googler problemet, men det er ikke mange. F. eks er første skæring på Lisa Ekdahls album af samme navn, plaget af forvrængning på hendes sang, især den sidste halvdel. Desværre lyder rigtig meget andet også dårligt på mit grej !?


Det er dit grej den er gal med. Tidal HiFi er fuld 16/44 cd kvalitet 1411 kbps. At du ikke oplever det ved yousee play er at det sikkert er MP3 320 kbps hvis du er heldig. Dvs. der er skåret 3/4 informationer væk. Så det der sker er sikkert, at du 'trigger' det der er gået galt i dit anlæg, ved Tidal HIFI, men ikke ved yousee play. Lige netop ved Lisa Ekdahl er der intet forvrængning, men det er åbent og kan nemt 'trigge' et farvet eller skidt anlæg til at lave unoder, men det må det selvfølgelig ikke.

__________________
PRaT er nr.1!
Til top Vis Morgenstjerne's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Morgenstjerne
 
Gekkofinger
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 03 Februar 2015
Lokalitet: Vestsjælland
Status: Offline
Indlæg: 549
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 17:57 | IP-adresse registreret  

Frankie skrev:
Har lyttet en del til Tidal de sidste 2 måneder ( 4 - 6 album om dagen ) og nej ingen forvrængning her !
Det eneste jeg har oplevet er en anelse overstyring på Led Zeppelin's skiver og det har jeg også på mine orginal cd'er ..... i gamle
dage var
det helt normalt at VU meteret skulle gå op i det røde område !   
Tidal er klart den bedste lyd jeg har hørt ud af de ca. 4 streamings tjenester jeg har prøvet !
Især Masters igennem min Auralic Aries overrasker en del ! ..... den havde jeg ellers dødsdømt på forhånd !


Hvor ser du at det er masters du afspiller?
Til top Vis Gekkofinger's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Gekkofinger
 
Gekkofinger
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 03 Februar 2015
Lokalitet: Vestsjælland
Status: Offline
Indlæg: 549
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 18:00 | IP-adresse registreret  

Ulbrandt; Har du været inde i "indstil lyd og MIDI" og sætte udgangen til 44,1 Khz?
Til top Vis Gekkofinger's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Gekkofinger
 
Ulbrandt
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Oktober 2014
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 22:06 | IP-adresse registreret  

Mit grej spiller fint rippede CD´r og ALAC filer fra HDTracks samt alt mulig andet uden forvrængning og min iMac er indstillet til 44,1
Khz. Alt lyder fint, bare ikke nogle numre (vel ca 10%) på Tidal Hi-Fi og det er sgu svært at forstå !
Til top Vis Ulbrandt's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Ulbrandt
 
Morgenstjerne
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum


Bruger siden: 03 August 2012
Lokalitet: Fyn
Status: Offline
Indlæg: 682
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 22:26 | IP-adresse registreret  

Ja det er godt nok mystisk! På den anden side, så har du jo udelukket nogle ting - der sker noget mellem din pc og Tidal. Går ud fra du bruger netværkskabler? Switch? Måske kigge i den retning?

__________________
PRaT er nr.1!
Til top Vis Morgenstjerne's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Morgenstjerne
 
Ulbrandt
Forum Bruger
Forum Bruger


Bruger siden: 03 Oktober 2014
Lokalitet: Stor-København
Status: Offline
Indlæg: 14
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 23:12 | IP-adresse registreret  

I´m lost, back to the CD´s
Til top Vis Ulbrandt's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Ulbrandt
 
Morgenstjerne
Udelukket fra forum
Udelukket fra forum


Bruger siden: 03 August 2012
Lokalitet: Fyn
Status: Offline
Indlæg: 682
Sendt: 07 Februar 2017 kl. 23:21 | IP-adresse registreret  

Nej, du skal ikke give op, fejlen er der et sted. Du har allerede fundet ud at det ikke er fra Mac og frem. Det virker til, at det er før din Mac. Kig dér.👍

__________________
PRaT er nr.1!
Til top Vis Morgenstjerne's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af Morgenstjerne
 
svendborg
Forum Bruger
Forum Bruger
Avatar

Bruger siden: 03 Oktober 2007
Lokalitet: København
Status: Offline
Indlæg: 848
Sendt: 08 Februar 2017 kl. 07:30 | IP-adresse registreret  

Ulbrandt skrev:
I´m lost, back to the CD´s


Har du sat Tidal appen til at have exclusive mode? Jeg går ud fra du bruger appen og ikke webplayer på din mac.
Til top Vis svendborg's Profil Søg efter andre indlæg skrevet af svendborg
 

Side af 2 Næste >>
  Indryk indlægOpret nyt emne
Printervenlig udgave Printervenlig udgave

Skift forum
Du kan ikke oprette nye emner i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke redigere dine indlæg i dette forum
Du kan ikke oprette afstemninger i dette forum
Du kan ikke stemme i dette forum

Copyright © 2017 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes