Her er du: Nyheder - Nyt fra Chord Company 20. september 2020 | 05:30   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


Nyt fra Chord Company
Af: Lydspecialisten  [15.12.2016] Print nyhed
Uanset, hvad man har brug for at forbinde, tilbyder Chord et kabel, der giver mulighed for at opleve den bedste ydeevne

Forskellen på et godt og et dårligt kabel er let at høre. Gode kabler bærer mere information, og de bærer informationen mere præcist. Musikken lyder mere involverende og spændende. Vokaler er lettere at høre, rytmer enklere at følge og de forskellige instrumenter er lettere at udpege og følge. Et bedre kabel giver helt enkelt en bedre musikoplevelse. Hvert Chord RCA-kabel er fremstillet i hånden i Chords produktionsafdeling i England, og uanset hvilket kabel, der vælges, er man sikker på, at det er lavet med omhyggelig opmærksomhed på detaljerne.

Den nye Sarum Super ARAY RCA-kabel er udstyret med et nyt PTFE-yderhus. Ligesom akryl-yderhuset monteret på Sarum Tuned ARAY, er PTFE-versionen præcisionsforarbejdet af en specialfabrik i Storbritannien. Vi har brugt PTFE i mange år og fordelene ved at skifte fra akryl-yderhus til PTFE-yderhus er ekstremt let at høre. Den ultimative ydeevne ved ethvert lydkabel er altid summen af delene, og det er her den nye PTFE stik surround kommer på banen. Sarum Super ARAY bruger de samme ledere og kabler som tidligere Sarum. Ændringerne er den forbedrede Super ARAY teknologi, og det nye PTFE stik surround. Den nye Super ARAY teknologi er en virkelig stor opgradering i ydeevne på alle måder.

ChordMusic analoge kabler er tilgængelige med RCA, XLR og DIN afslutninger. Chords mest avancerede kabelsortiment i firmaets 30-årige historie. En festlig, flagskib-serie, der destillerer 30 års knowhow indenfor kabel-design og -fremstilling ind i et banebrydende line-up. ChordMusic er et afslørende produkt, som er udviklet ved hjælp af en spændende og helt nyt isoleringsmateriale, som aldrig har været brugt med lydkabler før: Taylon. Den mindste længde er 1m. Brugerdefinerede længder og brugerdefinerede afslutninger er tilgængelige.

Signature Tuned ARAY erstatter Signature Plus, og er et helt ny kabel-design.  Denne teknilogi blev oprindeligt udviklet til Chords Sarum kabel, men den fungerer lige så godt på Signature.

Epic kablet har en tri-leder konfiguration – forsølvede ledere med PTFE isolation. Den interne PVC-kappe reducerer mekanisk støj og korrigerer effektiv højfrekvente mellemrum med sin dual-skærm. Monteret med Chord VEE 3 forsølvede RCA-stik. Fås som standard i længden 100 cm – og brugerdefinerede længder på bestilling.

Shawline Analogue RCA-kablet har forsølvede ledere med PTFE-isolation og høj frekvens effektiv carbon-komposit skærm. Monteret med Chord VEE 3 forsølvede RCA-stik. Fås som standard i længden 100 cm – og brugerdefinerede længder på bestilling.

Clearway Analog har vores unikke ARAY dirigent geometri. Lederne er af højkvalitet oxygenfrit kobber, isoleret med FEP og mekanisk dæmpet med en specielt valgt PVC. Afskærmningen er et dobbelt lag folie. Clearway Analog er udstyret med Chord VEE 3 RCA-stik, herunder PTFE-isolering mellem signal/retur kontakter. Monteret med Chord VEE 3 forsølvede RCA-stik. Clearway analog er også tilgængelig udstyret med forsølvede DIN og forsølvede XLR-afslutninger. Fås som standard i længden 100 cm. Brugerdefinerede længder og afslutninger er tilgængelige på bestilling.

C-Line har ARAY-leder geometri, multi-streng iltfri kobber signal- og returledere. Folieafskærmningen reducerer signaltab som følge af højfrekvent interferens. Den unikke forgyldning af RCA-stikkene forbedrer signaloverførsel tværs over lydfrekvenserne. Det støbte stik giver høj pålidelighed ved tilslutningen, og man opnår derved den bedste ydelse. Fås som standard i længden 100 cm.


For yderligere information, kontakt:

Lydspecialisten

Web: www.lydspecialisten.dk
Mail: info@lydspecialisten.dk
Tlf: 9816 1410


 

Øvrige nyheder
Michell Cusis
13.09.2020
Cayin CS-150A
07.09.2020
Auralic G2.1
02.09.2020
Skinbjerg Riaa
30.08.2020
Audiovector R 6
19.08.2020
Leak
13.06.2020
Escape P9
09.06.2020
ZMF hovedtelefoner
09.06.2020
Audio Classic OTL
23.03.2020
Ny Avid forhandler
20.03.2020
Nye anmeldelser
På med CD’en 6
15.09.2020
Nuprime AMG PRA & STA
12.07.2020
iFi nano iOne
31.03.2020
På med vinylen 18
16.02.2020
Audiovector R3 Arrete
06.01.2020
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2020 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes