Her er du: Besøgsartikler - HiFi & Surround 2010 26. februar 2021 | 05:29   
Redaktionelt
Forsiden
Nyheder
Anmeldelser
Indsigtsartikler
Besøgsartikler
Arrangementer
Interaktivt
Køb, Salg & Bytte
Tilbudsavisen
Debat Forum
Services
Kontakt
Søgning


HiFi & Surround 2010
Af: Mikkel Gige  [21.11.2010] Print artikel
Igen i år slog DHES dørene op for Hifi & Surround, som blev afholdt på Hotel Scandic i København.

Igen i år blev dørene åbnet til Danmarks største hifi-messe. Som sædvanlig foregik det på Scandic Hotel ved søerne/Planetariet i København. Og ligeledes var vi på plads til at dække messen. Der blev budt på både nyheder og mange gensyn. Samtidig giver messen os en mulighed for at møde en masse læsere og branchefolk, som vi ellers alt for sjældent har mulighed for.


Stue-etagen:

Screen Store:
Hos Screen Store var der rig mulighed for at få demonstreret både lærreder og projektorer.


Hifi Freaks:
Hifi Freaks var selvfølgelig også med, og kunne igen byde på cremen af cremen fra Focal og Densen. Der var også linet udstyr op fra Audiolab, samt hovedtelefoner fra Stax ude foran demo-rummene.


Highend Sound:
Hos Highend Sound var der mulighed for at lytte til noget af det dyre grej, som man alt for ofte kun kan læse om.


System Audio:
System Audio havde, udover en masse af deres egne højtalere, medbragt en masse udstyr fra Primare, blandt andet den nye integrerede forstærker I32, samt CD-afspilleren CD32. Som noget helt specielt havde de også en prototype af et nyt produkt stående. Man kan vel nærmest kalde det en multiafspiller, som kan håndtere alle former for digital input inklusiv WiFi, plus radio input både som FM og DAB.


Hifi-Huset/RoomAV:
Hifi-Huset og RoomAV er nye samarbejdspartnere, og var mødt op for at fortælle om de løsninger de er leveringsdygtige i.
Bigture:
Hos Bigture var der lagt op til den helt stor biografoplevelse, og forventningerne blev indfriet til fulde. Der var mødt folk op fra nær og fjern for at fortælle om både højtalere, elektronik og lærreder. Ingen tvivl om at dette rangerer som noget af det bedste der kan købes for penge. Som noget helt specielt var der en LED projektor fra SIM2 med, der som noget helt specielt benytter væskekøling, da det er det eneste der er effektivt nok til at holde temperaturen nede.


High Performance Audio:
High Performance Audio havde fået assistance fra svenske AudioNord ved deres demo. Som noget helt nyt var der mulighed for at høre Magico's højtalere, som netop High Performance Audio er blevet forhandler af. Herudover kunne der opleves udstyr fra Wilson Audio og Audio Research.

 


Audiosale:
Audiosale var også på pletten, og kunne fremvise kabler og andre produkter fra Supra.


Dynaudio:
Som ganske vanligt havde Dynaudio igen den største stand på messen, og igen i år var der mulighed for at få et lyt på Consequence UE. Men som noget helt specielt var der sat et sæt DM2/6 op ved siden af, så man kunne høre hvor lille eller stor forskellen er mellem disse. De fleste gik vist derfra med noget af en overraskelse. 

 


Bowa Hifi:
Her kunne man se nærmere på noget af det udstyr Bowa Hifi sælger.


Hifi Cable:
Hifi Cable havde medbragt det meste af deres sortiment, så man kunne se nærmere på varerne.


Simple Hifi:
Simple Hifi havde også taget en del af sortimentet med, så man kunne se og føle nærmere på produkterne.


Amfora:
Hos Amfora var der mulighed for at købe musik på både vinyl og CD.


JJ Teknik/AV-Centrum:
Jan og Jens fra JJ Teknik var mødt op for at vise hvilke former for reparationer de udfører. I et demorum bagved havde de delt standen med MatrixMedia, som stod for demonstrationen.


MatrixMedia:
Her kunne man lytte nærmere til nogle af de produkter som MatrixMedia distribuerer, og JJ Teknik/AV-Centrum forhandler.


De kunne vanligt fremvis udstyr fra Ayon, Accuphase og JBL. 1.sal:

Gato Audio:
Gato Audio er en helt ny spiller på markedet, og har fra start et helt komplet sortiment med. Der er tale om 2 højtaler-serier, samt forstærker, en endnu ikke færdig CD-afspiller, kabler, med mere. Designet er utroligt lækkert, og for eksempel højtalerne i den dyre serie, kan beskrives som en krydsning mellem GaMuT og Audiovector.


Streamtech:
Streamtech viste forskellige muligheder for streaming af digitale signaler. Med på messen havde de også en egen udviklet forstærker, som matcher designet på RipNas.


Frequence:
Frequence har specialiseret sig i byg-selv konstruktioner, og kunne både fremvise færdige højtalere, samt enheder til både almindelig brug og indbygning. Især en basenhed til indbygning gjorde indtryk, for den havde magnetsystemet siddende foran enheden.


HNPC:
HNPC Audio havde Gemme Audio's nye Tonic serie med på messen. De bygger videre på V-flex princippet fra de store modeller, og kalder den nye bas-"trimning" G-Flex.
Exotic Audio & AB Audio:
Igen bød Exotic Audio og AB Audio på masser af eksotisk udstyr. Ear Yoshino, Rockport, ProAc med mere. Især Ear's pladespiller er det svært af få nok af. Mage til flot og anderledes pladespiller skal man lede længe efter. Vi fik også mulighed for at se en pladerenser, der benytter ultralyd, i aktion. Man kunne næsten se med det blotte øje, hvor dybt den når ned i rillerne.

 


Amphion & Artora:
Ole Lund Kristensen var på banen med udstyr, som han selv har været med til at udvikle. Både Amphion, Artora og GaMuT var blandt andet at finde i dette rum.


Studio Sound:
Studio Sound var med på messen med egne højtalere samt en del nyt grej, blandt andet en ny spændende digital forforstærker.


2. sal:

Tekni-Fi:
Hos Tekni-Fi kunne man nyde lyden fra Fletcher Audio på højtalere fra PMC, som benytter sig af transmissionslinje princippet i stedet for basrefleks. Meget lækker lyd!


Thorhauge:
Thorhauge er om noget specialist i rør, og der kunne i dette rum ses næsten samtlige modeller i sortimentet. Med var også en hjemmebygget pladespiller, som så alt andet end hjemmebygget ud! Og også her var der tale om lækker lyd!


Vassago HiFi:
Vanen tro var også Vassago Hifi at finde på årets messe, men denne gang i meget mindre rum, og med væsentlig mindre udstyr. Men lyden fejlede bestemt ikke noget!


Tape Connection:
Tape Connection havde blandt udstyr udstyr fra Musical Fidelity og Monitor Audio med på messen.


Schmidt Audio:
Schmidt Audio havde denne gang egne højtalere med, som spillede på en streaming løsning med udstyr fra Red Wine Audio og Antelope Audio.


Medlyd:
Hos Medlyd var der mulighed for at høre grej fra Rega i hver ende af prisskalaen, blandt andet det nye high end sæt Isis og Osiris.

Flere besøgsartikler
CPH HighEnd 2019
27.10.2019
På besøg hos Michell Engineering
26.09.2019
Copenhagen HighEnd
28.10.2018
På besøg hos KEF
04.09.2018
Hifi & Surround 2017
29.10.2017
Nye indsigtsartikler
Avanceret model for højttalere
17.06.2013
Tidsforvrængning?
07.03.2011
Sådan sætter du din pladespiller korrekt op!
13.02.2011
Digital DIY korrektion af højtalere
26.09.2010
Streaming Audio Media
26.01.2010
Seneste Nyheder
HeadFreaks
24.02.2021
Ny distribution af Pathos
22.02.2021
Jubilæums-nyt fra JBL
09.02.2021
Cocktail Audio N25
13.01.2021
Glædelig jul & godt nytår!
21.12.2020
Nye Anmeldelser
På med vinylen 19
05.02.2021
Vincent SV-737
27.10.2020
På med CD’en 6
15.09.2020
Nuprime AMG PRA & STA
12.07.2020
iFi nano iOne
31.03.2020
Persondatapolitik  |  Copyright Copyright © 2021 HIFI4ALL.DK - Alle rettigheder forbeholdes