HIFI4ALL.DK
Dyrholm Audio Vision
Dyrholm Audio  [03.09.2021]
Ny kabelserie fra Dyrholm Audio

Det er sjældent at der er nyheder fra Dyrholm Audio. Vi bruger lang tid på at udvikle vores kabler, og sender kun nye produkter på markedet når der lavet afgørende forbedringer. Det er der nu. Vi har udviklet en ny kabelserie – Vision Serien. Målet med Vision Serien har fra starten været, at overgå alt hvad vi tidligere har lavet. For at opnå dette, har det været nødvendig at bruge materialer vi ikke tidligere har benyttet, og selve opbygningen af kablerne er også væsentlig anderledes.
 
Denne kabelserie adskiller sig grundlæggende fra alle vores tidligere modeller, ved udelukkende at anvende UPOCC (Ultra pure - Ohno Continuous Casting) kobbertråd til alle modeller. Ohno Continuous Casting er en støbeproces udviklet af professor Ohno fra Chiba Institute of Technology i 1982. Denne proces eliminerer tværgående krystaller i materialet, og kaldes også single crystal copper. Kobberet opnår en højere renhed og en super glat overflade under denne proces. Det betyder at elektronerne ikke skal vandre fra et krystal til et andet i hele kablets længde, med store lydmæssige fordele.

Kabler lavet af disse kobbertråde lyder simpelthen bedre. Mere præcise, mere musikalske, mere detaljerede og mere dynamiske. Man er ikke i tvivl efter en sammenligning med selv det reneste OFC kobber (Iltfrit kobber) eller endda rent sølv. Der er kun få producenter af OCC kobber i hele verden, og vi får vores tråde fremstillet i dimensioner der er lydmæssig optimeret til de forskellige kabeltyper der er i Vision Serien.

Der vil blive lavet højttalerkabler, signalkabler, powerkabler, digitalkabler, USB kabler og tonearmskabler i denne serie. De enkelte OCC kobbertråde bliver omflettet med bomuldsfibre, og derefter forseglet mod korrision. Denne opbygning beskytter mod vibrationer og statisk elektricitet. Mængden og tykkelsen af tråde varierer i de forskellige typer af kabler. Til Vision Serien har vi valgt stik, der sammen med OCC trådene udgør en samlet helhed. De fleste stik bliver leveret af ETI Research eller Furutech.

Hele serien bliver klar til levering i efteråret 2021.


For yderligere info, kontakt:

Dyrholm Audio

Web: www.dyrholmaudio.com
Mail: mail@dyrholmaudio.com

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.