HIFI4ALL.DK
ifi Audio Zen Can Signature
Medlyd  [25.03.2021]
Ny hovedtelefon forstærker fra ifi Audio

Zen Can Signature er en fleksibel hovedtelefon forstærker med kræfter nok til at trække de selv de mest effekthungrende hovedtelefon modeller. Det fuldt balancerede kredsløbsdesign gør den til den oplagte partner til ifi Audio´s Zen Dac Signature, der som et samlet system vil bringe de bedste frem i alle hovedtelefoner.

Zen Can signature er en helt igennem analog forstærker, der med sin dual-mono opbygning og Klasse A kvalitet også gør sig som en for-forstærker til et par aktive højttalere.

En ekstra fordel hvis du bruger Sennheiser 6XX, for er du bruger af et par Sennheiser hovedtelefoner i enten 600 eller 700 serien, kan du med ekstra stor fordel bruge ActivEq funktionen i Zen Dac Signature. Her får du optimeret frekvensgangen til en mere lineær og korrekt lyd.

Med sin justerbare forstærkning kan du optimerer forstærkningen til alle slags hovedtelefoner. Zen Can Signature giver helt op til 1.600mW (7.2V) i 32 ohm, så der er rigeligt overskud til dem der skal have lidt ekstra for at yde sit bedste.

Pris: Kr. 2295,-


For yderligere information, kontakt:

Bigture/Medlyd

Web: www.medlyd.dk
Tlf.: 7025 3009

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.