HIFI4ALL.DK
Aavik 180/280/580
Aavik Acoustics  [21.12.2020]
Nye Aavik 180/280/580 serier med forstærker, dac, streamer & riaa

Det Aalborgensiske high-end audio brand Aavik har opnået berømmelse for deres konstante stræben efter nye mål for at løfte den lyttemæssige oplevelse. Med deres nye serier af Forstærkere, D/A-convertere, streamere & RIAA´s, er Aavik igen lykkedes med at leve op til dette ry.
 
I alle seriens enheder anvendes de anerkendte støjreduktions teknologier, Tesla Coils, Dither circuitry  og Anti Aerial resonance coils, som er udviklet af søster-brandet Ansuz Acoustics. Disse teknologier reducerer støj væsentligt.

Forstærkerne er udstyret med den patenterede UMAC teknologi.

D/A-converterne tilbyder 4 forskellige audioindstillinger med henblik på optimering af både den individuelle audioløsning, samt lytterens egne præferencer for lyd.
 
Streamermodulet har hele 6 separat tilpassede strømforsyninger af ”low-noise” typen.

RIAA´en har et af de mest støjsvage inputmoduler. Den varme lyd fra vinylen hæver lytteoplevelsen til et nyt niveau.
 
Aaviks udviklingsteam har ydermere været nysgerrige på materialevalg, samt udformning af kabinetterne. Aavik har udviklet et nyt kompositmateriale, NBCM. Formgivningen samt materialevalget er blandt andet inspireret af instrumentbyggeres overvejelser for at opnå den bedste lyd.
 
Alle enheder i serierne anvender det samme kabinet. Reference serien, Aavik 580, er ydermere forsynet med et massivt kobberchassis indvendigt, med henblik på at reducere støjen yderligere.
 
Aavik serierne 180 & 280 bygger på de samme grundlæggende principper som reference serien Aavik 580, så man vil med disse junior serier få en audiofil oplevelse i absolut high-end kvalitet.


For yderligere information, kontakt:

Aavik Acoustics

Web: www.aavik-acoustics.com

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.