HIFI4ALL.DK
Krell hos Lydspecialisten
Lydspecialisten  [16.11.2020]
Det er med stolthed at Lydspecialisten nu kan byde velkommen tilbage til Krell, et benchmark som i årevis har har været det som alle andre har målt sig op imod

Krells historie har sat kraftige spor i high-end segmentet helt fra deres spæde start. Med en tung og dyr samt kompromisløs byggekvalitet var Krell for de fleste en uopnåelig drengedrøm. Krell KSA 50/100 er alligevel iblandt de mest solgte forstærkere til dato… nogensinde, dette er ikke tilfældigt.

Krell og ærkerivalen Mark Levinson var op igennem firserne og halvfemserne stærkt manifesteret i de fleste hifi enthuiasters bevidsthed, som værende det absolut ypperste  fra USA. Dan d Augostino, der grundlagde Krell var fra start af stærkt fokuseret på visse konstruktionsmæssige grundprincipper, bl.a  brugen af klasse A drift. Dette har igennem tiden været et af Krells mest markante kendetegn, og heldigvis er der ikke lavet om på dette i deres nyeste produkter.

Vores favorit K300 I er Krells nyeste bud på en såkaldt ”all in one” integreret forstærker i den ypperste klasse. Med et friskt nyt design og en byggekvalitet fra dengang far var dreng… så er der lagt i kakkelovnen til konkurenterne. Krell k300 I byder på 90w i ren klasse A /150w 8 ohm /300w 4 ohm. En bund solid 750w strømforsyning On board Dac i reference kaliber udstyret med de højt anerkendte Sabre 9028 pro chips... tillige fuld dekodning af MQA filer (Pcm 24/192khz). Den meget fornemme Cirrus logic cs 3318 volumekontrol er fuld ballanceret og sikre en utrolig nøjagtig lydkvalitet ved alle styrker, og USB indput

Hele konstruktionen vidner i den grad om at Krell for alvor er tilbage. Vigtigst af alt er dog lyden. For hvad hjælper fornem teknik og fine ord med på vejen hvis ikke det udmønter sig i absolut fantastisk lydkvalitet. Hvordan spiller de nye Krell forstærkere så? Vores mening omkring disse nye Amerikanske high end forstærkere er klar: Krell er og bliver STOR lyd.

Dog har det nye kuld noget som tidligere Krell forstærkere ikke havde i samme grad, nemlig en særdeles gennemsigtig , vibrerende og musikalsk gengivelse på et plan som kan måle sig med meget godt rørgrej. At de nye forstærkerne fra Krell har meget høj klasse er der overhovedet ingen tvivl omkring. Og at Krell samtidig har fået utrolig godt styr på digitalteknikken høres tydeligt på deres nye Dac og streamer, som uden at skamme sig kan tage kampen op med alternativerne.

Lydgengivelse og kvalitet på så højt et niveau har selvfølgelig en pris, en pris der faktisk må betegnes som værende yderst rimelig. En Krell K300I integreret forstærker koster Kr. 60.995,-. Fuldt udstyret i digital version (K300I digital) koster den Kr. 69.995,-. Kvalitet koster som bekendt. Vi er ikke i tvivl. Kongen er tilbage!


For yderligere information, kontakt:

Lydspecialisten

Web: www.lydspecialisten.dk
Mail: info@lydspecialisten.dk
Tlf: 9816 1410

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.