HIFI4ALL.DK
Acoustic Signature Neo
Blue Cat Audio  [11.11.2020]
I løbet af de sidste 18 måneder har Acoustic Signature opnået betydelige teknologiske gennembrud og udviklet en række nye designs, der fører til deres helt nye Neo 2020-serie

Acoustic Signature's Neo pladespiller-serie byder bl.a. på et helt nyt DTD-leje og AVC-kredsløb. DTD-lejet med diamantbelagt spindel yder ultra-præcise dimensioner og maksimal holdbarhed, hvilket resulterer i uovertruffen stivhed, nøjagtighed og pålidelighed, samt et langt lavere støjniveau. Det innovative AVC-kredsløb tilpasser automatisk motorernes tolerancer til det lavest mulige niveau, hvilket resulterer i et næsten vibrationsfrit drivsystem. Begge teknologier er det perfekte fundament for Acoustic Signature’s nye generation af pladespillere.

Neo 2020-pladespillerne byder på 9 nye modeller, som starter fra Kr. 28.999,- og op til Kr. 1.274.999,- og 6 forbedrede tonearme, hvor det tonearmebærende materiale er blevet ændret fra messing til rustfrit stål - hvilket resulterer i mere stivhed og en mere jævn bevægelse. Neo tonearmene starter fra Kr. 10.999,- og op til Kr. 178.999,-.

Ved at registrere online dækkes alle pladespillere med Acoustic Signature’s nye 15-års fulde garanti og tonearmene med en ny 5-års fuld garanti. Man vil blive forbløffet over, hvor fantastisk Acoustic Signature’s Neo-serie lyder. Deres nye generation af pladespillere og tonearme vil give en endnu dybere forståelse af enhver indspilning og musikken som helhed.


For yderligere info, kontakt:

Blue Cat Audio

Web: www.bluecataudio.dk
Mail: kontakt@bluecataudio.dk
Tlf: 50450661

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.