HIFI4ALL.DK
Nyt fra Anthem
Interceptor Audio  [02.11.2020]
Anthem introducerer en helt ny serie af surroundreceivere, -processorer og effektforstærkere – alle spækket med features, de helt rigtige muligheder for streaming – og et nyt enkelt og stilsikkert design

Med nye funktioner, forbedret ydeevne og robust integration markerer Anthem sig som et eksklusivt alternativ til de produkter vi typisk ser fra mass market producenterne – uden at det afspejler sig i prisen.

Streaming har aldrig været enklere. Anthem integrerer Apple Airplay2, Google Chromecast, Spotify Connect, Bluetooth og Roon. Her er der ikke behov for en særlig APP eller andre krumspring – Man vælger blot musik fra en foretrukken udbyder på telefon eller tablet - og et tastetryk senere spiller det via Anthem.

Anthem benytter vanen tro komponenter af samme høje kvalitet som man ser i tunge hi-fi-produkter. Alt fra strømforsyning til chipset og analoge kredsløb er konstrueret til, at levere en solid hi-fi-oplevelse. Læg hertil processorer fra den bedste skuffe, top kompetente forstærkere og markedets bedste og mest alsidige rumkorrektion – og vi har markedets uomtvisteligt mest indlysende valg, hvis man, som film og musik entusiast, skal ud og købe nyt.

Som noget nyt kan alle produkter styres fra et omfattende web-interface. Alle funktioner fra volumen og indgangsvælger til de mindste justeringer af kanal-niveau og delays er tilgængelige – enkelt og brugervenligt fra alle telefoner, tablets og computere på samme netværk – og uden at man behøver installere noget. Det hele foregår fra ens foretrukne browser. Anthem kommer til at forfører med en helt enestående cocktail af gode solide hi-fi-dyder og nyeste digitalteknik. Vi er hermed inviteret indenfor i Anthems forunderlige univers af sublim underholdning fra både film og musik i to eller flere kanaler.


For yderligere information, kontakt:

Interceptor Audio

Web: www.interceptor.dk
Mail: info@interceptor.dk
Tlf: 2620 7979

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.