HIFI4ALL.DK
Michell Cusis
Radioactiv  [13.09.2020]
Michell introducerer nu deres eget sortiment af reference pickupper, som er designet helt fra bunden

Serien hedder: Cusis. Målet har været at fremstille en pickup-serie, der er yderst neutral og i stand til at frembringe detaljer i musikken, som sandsynligvis ikke tidligere har været hørt.

Michell Engineering har været på forkant med pladespillerteknologi og design i næsten 50 år og er kendt for at producere pladespillere, der overgår mange dyrere mærker. Nu har de kastet sig over pickupper og et nyt produkt fra Michell hører ellers til sjældenhederne. Feks. er deres ikoniske GyroDec design ikke mindre end 40 år gammel...dog med modifikationer undervejs.

Alle Michell Cusis pickupper deler samme moving coil design. I hjertet af pickuppen er en samarium-kobolt magnet, som er kombineret med rent jern for at skabe et meget stabilt magnetfelt i pickuppen. Der bruges 30μ ren kobbertråd til spolerne! Antallet af spoler, deraf følgende output og øvrige materialer, er alle blevet optimeret til hver models nål for at give den bedst mulige lyd.

 

Pickuppens konstruktion er omhyggeligt designet til at eliminere uønskede vibrationer og resonans. Hver pickup har et stort aluminiums-chassis, som alle dele er fastgjort til. Chassiset er designet til at absorbere uønskede vibrationer og give en stiv platform til montering af pickuppens dele. Materialer, former og udvendige mønstre er også designet til yderligere at reducere vibrationer og resonans, hvilket resulterer i et ekstremt højt niveau af detaljer og neutralitet.


Priser:

Cusis E: Kr. 5995,-
Cusis S: Kr. 10.995,-
Cusis M: Kr. 19.995,-


Radioactiv

Web: www.radioactiv.dk
Mail: info@radioactiv.dk
Tlf.: 2097 4721

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.