HIFI4ALL.DK
Skinbjerg Riaa
Skinbjerg Audio  [30.08.2020]
Skinbjerg Audio lancerer en high end riaa forstærker

For mange hi-fi entusiaster er pladespilleren den eneste rigtige måde at høre musik på, og det ser ikke ud til at ændre sig. Og nok er pladespilleren selv og især pickuppen vigtige komponenter, men forstærkeren der skal forstærke det ekstremt svage signal er også af afgørende betydning for den samlede lydkvalitet.

Skinbjerg Audio’s nye produkt hedder simpelthen bare ”Pickup Forstærker”, og selvom Skinbjerg Audio er et relativt nyt firma, så er der tale om et produkt der direkte angriber etablerede high end firmaers separate RIAA forstærkere. F.eks. er der kun en håndfuld RIAA’er på markedet der tilbyder et signal/støj forhold på mere end 100 dB, og denne her er altså en af dem! Samtidig er kredsløbet mindre tilbøjelig til at forstærke ridser i pladen end traditionelt opbyggede RIAA trin, så ridser er simpelthen bare mindre generende.

Henrik Skinbjerg, som har udviklet og forfinet kredsløbsdesignet igennem de sidste 15 år for, at ramme den helt rigtige lyd, lover desuden en medrivende lydgengivelse, da der udelukkende benyttes jfets i signalvejen. Jfets har den neutrale klang og detaljer som normale transistorer, og så har de dynamikken og den organiske "sound" ligesom rør.

Der er indbygget MC step up, der er realiseret med en enkelt støjsvag jfet transistor i en speciel kobling der hedder ”jordet base”. Det sikrer den lavest mulige egenstøj, og samtidig en naturlig lav indgangs-impedans der passer perfekt til en MC pickup.

Herligheden er håndbygget med komponenter i topkvalitet, og er monteret i et virkelig solidt kabinet, med teksten fræset dybt ind i den 10 mm tykke aluminium forplade. Der er solide riflede drejeknapper der gør det muligt at tilpasse impedansen til pickuppen direkte på fronten. Man skal helst ikke være i tvivl om man har aktiveret funktionen eller ej, derfor er der tydelig taktil feedback i knapperne.

Skinbjerg Audio Pickup Forstærker fås i aluminium eller sort, prisen er Kr. 19.999,-


For yderligere info, kontakt:

Skinbjerg Audio

Web: www.skinbjerg-audio.dk
Mail: henrik@skinbjerg-audio.dk

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.