HIFI4ALL.DK
Audiovector R 6
Audiovector  [19.08.2020]
Audiovector nu klar med den nye R 6 serie

Siden 1979 har vi designet, udviklet og håndbygget vores Audiovector højttalere i København, i vores familieejede virksomhed. Og i dag kan vi endelig lancere ​​den nye Audiovector R 6 serie: En ny række højttalere baseret på en blanding af evolution og splinternye opfindelser. Alt hvad vi mener, et par high end højttalere skal kunne levere... hurtighed, dynamik og klarhed.

For yderligere at forbedre realismen og 3D-evnen benytter den nye R 6 Arreté nu en bagudvendt 3” mellemtone med sit eget dedikerede delefilter. Teknologien med den bagudvendte enhed er inspireret af vores reference R 11 Arreté og R 8 Arreté. Konstruktionen tilføjer et perfekt doseret niveau af mellemtone. Den bagudvendte 3" mellemtone-enhed er kun tilgængelig på Arreté-modeller.

Alle R 6-modeller er ligeledes opgraderet med et nyt bassystem. De har nu alle et isobarisk sammensat bassystem for at gå dybere, spille mere dynamisk og præcist i deres respons. Vi benytter en håndbygget 6,5" intern- og 8" ekstern basenhed. Systemet fungerer sammen med en perfekt afstemt basrefleks på fronten af ​​højttaleren.

Lancering sker d.1. september 2020

Priser pr. par:

R 6 Arreté: Kr. 210.000,-
R 6 Avantgarde: Kr. 150.000,-
R 6 Siganture: Kr. 110.000,-

R 6-serien er tilgængelig i følgende standardfinish:

Mat italiensk valnød, afrikansk palisander pianolak & sort og hvid pianolak. Som altid tilbyder vi pianolak-farver efter anmodning. Sort frontstof er inkluderet til alle højttalere.


For yderligere information, kontakt:

Audiovector

Web: www.audiovector.com
Mail: mail@audiovector.com
Tlf: 3539 6060

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.