HIFI4ALL.DK
Leak
Hifireaks  [13.06.2020]
Dansker bag stort klassisk Britisk mærke: Leak

Efter 40 års stilhed er Leak blevet genoplivet med en dansker og brite ved roret. For gamle kendere er Leak historien om et mærke, der startede helt tilbage til 1934 af Harald Leak, og var kendt for at lave forstærkere, højttalere og pladespillere til hjemmet, og var nogle af de første til at bringe transistor forstærkere til den almindelig mand.

Jan Ertner er navnet på danskeren der har været med til at genoplive mærket, og produceret en række retro produkter. Jan Ertner er måske ikke helt så kendt i danske kredse, men er en kendt skikkelse i udlandet, hvor hans forstærker-opfindelser høster gode anmeldelser, med b.la. Audiolab 6000A og Quad Artera Solus.

Leak har ikke udgivet nogle nye produkter i 40 år, og Stereo 130 er den første nye model der er lavet. Stereo 130 ser måske retro ud på det ydre, men tag ikke fejl, den er udstyret med en virkelig velspillende Ess dac, og har USB, Coax & optiske indgange, samt dens analoge inputs og MM riaa.

Kabinet størrelsen er ikke en klassisk bredde, men kun 32,6cm i bredden og 27,6cm i dybden. Så den kan passe ind flere steder. Prisen bliver Kr. 7999,- og vil kunne fås i træ kabinet og uden. Forventes på lager sidst i Juli. En matchende CD transport kommer også på markedet: Leak Cdt.


For yderligere information, kontakt:

Hififreaks.dk

Web: www.hififreaks.dk
Mail: support@hififreaks.dk
Tlf.: 7219 0045

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.