HIFI4ALL.DK
Escape P9
Medlyd  [09.06.2020]
Bluetooth-højttaler forbedrer lyden til haven, båden eller stranden: P9 fra Escape

Den trådløse højttaler Escape P9 er bygget i eksklusive materialer og så kan den bruges udendørs hele året rundt. Bærbare lydenheder har ændret måden, vi lytter til musik på. Telefoner og tablets er blevet nogle af vores primære musikkilder. Men markedet er domineret af små til mellemstore bærbare højttalere med svingende kvalitet. Det er på den baggrund, at den avancerede trådløse højttaler P9 fra Escape er udviklet.

P9 fremstår i et tidløst design takket være brugen af moderne, holdbare og luksuriøse materialer. Fronstof lavet af multifilament polyestergarn, giver et blødt look der udstråler elegance. Det smukke og stærke pulverlakerede aluminiumskabinet understreger det modstandsdygtige og vejrbestandige design.

Den enkle betjening og nemme tilkobling via Bluetooth gør det let at starte musikken. Det kraftige batteri kan holde gang i musikken i 8 timer ved normal brug og skulle det regne, så klarer Escape P9 også det uden at kny. Man kan streame via Bluetooth (aptX eller AAC), tilslutte et USB-stik eller bruge linjeindgangen til analoge afspillere.

De fire specialkonstruerede fuldtone-enheder, der er monteret på siderne og den 8” store bas, giver en større fylde i lyden. Det er en teknik Escape kalder for "Omni-directional-sound", hvor musikken bliver præsenteret i et stort og bredt lydbillede selv med kun én højttaler. Spiller Man i et større område, kan man nemt koble to Escape P9 højttalere sammen til "Twin-mode" i appen, og dermed skabe et stort stereo lydbillede, der kan fylde hele haven.

Escape P9 leveres i sort, beige og hvid.

Pris: Kr. 8495,-
Transportkuffert med hjul: Kr. 995,-


For yderligere information, kontakt:

Bigture/Medlyd

Web: www.medlyd.dk
Tlf.: 7025 3009

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.