HIFI4ALL.DK
ZMF hovedtelefoner
Blue Cat Audio  [09.06.2020]
Blue Cat Audio præsenterer amerikanske ZMF Headphones, som nu bliver tilgængelig i Danmark

Som det måske er blevet bemærket, så har kategorien ”hovedtelefoner” stået tom hos os i et stykke tid. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi gennem længere tid har været på udkig efter et seriøst hovedtelefonmærke, som repræsenterer en bred vifte af modeller. Lydkvaliteten og følelsen af at sidde med et håndbygget kvalitetsprodukt uanset hvilken model du vælger, gør sig gældende hos alle tilgængelige modeller af hovedtelefoner fra ZMF.

ZMF Headphones er på ingen måde almindelige mainstream hovedtelefoner i plastik indpakning. Disse hovedtelefoner er heller ikke en lagervare hos ZMF, men produceres på bestilling. Hovedtelefonerne er 100% håndlavet, hvilket også betyder at hver model er forskellig. Følelsen af kvalitet kommer allerede når man modtager dem, da de ankommer i en såkaldt flight case. En indpakningsform man oftest oplever på særdeles dyre højtalere. Byggekvaliteten, komforten og ikke mindst lydkvaliteten, som helhed, er usammenligneligt med noget andet på markedet. Og ja, dette er inklusiv Stax, Beyerdynamic, Grado, Focal osv. der mere eller mindre ligner moderne gaming headsets.

Zach Mehrbach, manden bag ZMF startede som guitarbygger i hans forældres kælder for 15 år siden. På hobbyplan har han arbejdet med at modificere, designe og bygge hovedtelefoner. Gennem de sidste 6 år har dette været hans fuldtidsjob, som har givet kæmpestor anerkendelse verden over. Den erfaring Zach har hentet i konstruktionen af akustiske guitarer viderebringer han i konstruktionen af sine hovedtelefoner.
 
Der er absolut ingen tvivl om, at når snakken falder på hovedtelefoner af allerypperste klasse i konstruktion, performance og kvalitet, så er man nødt til at have ZMF hovedtelefonerne i tankerne. Disse er i en klasse hvor de færreste har muligheden for at kunne være en konkurrent, hvis dette overhovedet reelt set findes? Håndbygget i USA – når kun det bedste er godt nok.


For yderligere info, kontakt:

Blue Cat Audio

Web: www.bluecataudio.dk
Mail: kontakt@bluecataudio.dk
Tlf: 50450661

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.