HIFI4ALL.DK
Ny Avid forhandler
Lydspecialisten  [20.03.2020]
Så spinner Avid hos lydspecialisten

Vi har hos lydspecialisten  i gennem længere tid været på en mission for, at finde de helt rigtige pladespillere til vores butik. Dette har taget sin tid, og har bestemt heller ikke været en helt nem opgave... for at komme i betragtning til vores produkt-lineup er der nemlig en hel del altafgørende og ufravigelige kriterier som SKAL være opfyldt. De produkter vi har på hylderne skal være de absolut bedste i deres respektive priskategorier og samtidig skal byggekvalitet og design kunne matche det altafgørende, som for os er lydkvaliteten.

Engelske Avid er bestemt ikke nybegyndere i branchen. Deres efterhånden lange historie startede tilbage i 1995 hvor chefen Conrad Mas grundlage Avid. Design-filosofien som dannede grundlaget for deres første og nok mest velkendte produkt, Acutus pladespillereren, var baseret på en opfattelse af, at alle eksisterende pladespillere var designet ud fra forældede grundprincipper som satte store begrænsninger for lydkvaliteten.

Da Acutus pladespillereren blev lanceret i 1999 var den radikalt anderledes og forfriskende, og det tekniske design af denne "mønsterbryder" var dog også opstarten på et fuldstændig blankt stykke papir... og det gav genlyd i branchen. Anderledes, forfriskende og nytænkende. Avid havde dermed deres første succes som i den grad var velfortjent.

Siden er der blevet investeret massivt og løbende i udviklingen af et komplet hi-fi sortiment der indbefatter alt lige fra de velkendte pladespillere til højttalere, kabler og forstærkere. Her får man virkelig vellyd for hver en investeret krone.

Hos os i lydspecialisten er der store forventninger og tiltro til at markedet for et "fysisk" medie som den analoge pladespiller kun vil forsætte sin stabile fremmarch og udvikling, da mange af os rigtige enthusiaster godt ved, at intet slår en virkelig god pladespiller. AVID pladespillere er virkelig gode pladespillere... og det til en lige så god og konkurrencedygtig pris som det overhovedet er muligt. Og så gør det ikke noget at de ser godt ud.

Avid pladespiller starter fra Kr. 12000,-.


For yderligere information, kontakt:

Lydspecialisten

Web: www.lydspecialisten.dk
Mail: info@lydspecialisten.dk
Tlf: 9816 1410

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.