HIFI4ALL.DK
Argon Forte A55
Argon Audio  [15.11.2019]
I dag lancerer danske Argon Audio deres mest ambitiøse højttaler til dato, den aktive Forte A55

Baseret på det populære design fra kompaktmodellerne, Forte A4 og A5, er denne nye højttaler den første aktive gulvhøjttaler Argon Audio har designet. Takket være avanceret teknologi og nye egenudviklede designs leverer Forte A55 lydkvalitet markant højere end hvad prisen antyder. Ligesom alle produkter Argon Audio laver, er Forte A55 designet og udviklet i Danmark med sans for detaljen. Kabinettet er udført i højkvalitets mat lak i enten sort eller hvid med elegante trimringe omkring enhederne. Det magnetiske frontstof giver et stilrent look, selv når det er fjernet.

Bluetooth AAC og aptX LL (Low Latency) er indbygget for nem streaming fra telefon og computer. Derudover har Forte A55 to optiske indgange med understøttelse for high-res audio op til 24-bit/96kHz, et analogt input samt en højkvalitets Phono (MM)-indgang til pladespiller. Forte A55 gør brug af avanceret DSP med aktivt delefilter og en digital forstærker på 4 x 80 watt, en forstærkerkanal til diskant og en til bas/mellemtonerne. Diskanten er den samme som bruges i Forte A4 og A5, mens bassen er nyudviklet med en 2-lags sandwich-konstruktion i membranen, samt et motorsystem med ekstrem lav forvrængning. Disse enheder leverer bas hele vejen ned til 35 Hz, sammen med en åben og klar mellemtone takket være den lave forvrængning i bassens magnetsystem.

Forte A55’s indre kabinet er designet og udviklet ved brug af avancerede computermodeller, der eliminerer stående resonanser i kabinettet. Denne nyudvikling og øje for detaljen har resulteret i en kompakt gulvhøjttaler, der er i stand til at levere et stort og åbent lydbillede, med en dybbas ofte kun fundet i større højttalere selv ved høj volumen.

Argon Audio Forte A55 er på lager fra d. 22 november til Kr. 6.499,- for et sæt. Fås i sort og hvid.


For yderligere information, kontakt:

Argon Audio

Web: www.argonaudio.com
Mail: hso@argonaudio.com

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.