HIFI4ALL.DK
Ny distribition af Musical Fidelity
Radioactiv  [08.11.2019]
Fremover vil Radioactiv distribuere mærket i Danmark

Igennem 30 år har Musical Fidelity udviklet produkter med en naturlig, autentisk lydgengivelse med masser af autoritet, hvilket har gjort navnet respekteret over hele verden. Forstærkerne er alle med kraftige ringkernetrafoer og overdimensionerede strømforsyninger, der sikrer at også vanskelige højttalere, kan drives uden problemer af en Musical Fidelity forstærker. Der anvendes kun de bedste komponenter og dette sammenholdt med kontrollen både undervejs og til slut i produktionen sikrer en ekstrem lav fejlprocent.

Musical Fidelity blev for et års tids siden opkøbt af en af Europas største distributører: Audio Tuning i Østrig, der bl.a producerer og distribuerer Project worldwide og står for import af adskillige hifi-brands til det østriske marked. Audio Tuning har ansat ca. 70 medarbejdere, der primært er beskæftiget med udvikling, marketing og salg. Musical Fidelity er deres største mærke udover Project og dette opkøb garanterer den fremadrettede drift og udvikling af dette hæderkronede mærke med så mange spændende benchmark produkter i bagagen. Hvem husker f.eks. ikke A1 forstærkeren. Med i opkøbet blev der indgået en aftale med bl.a. chef-ingeniøren fra England, der fortsat vil være i spidsen for udviklingen så dna'et og lydfilosofien vil blive bevaret.

De unikke serier lever op til både traditionelle og moderne krav. Så uanset om der er brug for en phono-forforstærker af høj kvalitet for at forbedre vinyl-lytteoplevelsen, bit-perfect afspilning af CD'er eller trådløs musikstreaming, så har Musical Fidelity noget at tilbyde. Alle DAC chip er fra Texas Instruments og DAC`en er - naturligt nok - udviklet til at matche lydfilosofien mest muligt. Dvs. en analog lyd med masser af transparens og timing.

Priserne på Musical Fidelity vil nok få mange til at løfte et øjenbryn. Gennem en stram styring af alle led i produktionen kan Musical Fidelity i dag tilbyde priser, der er nok vil "ryste" markedet en anelse.

Eksempler på integrerede forstærkere:

M2si: Kr. 7895,-
M3si: Kr. 9995,-
M5si: Kr. 13.895,-
M6si: Kr. 18.995,-

Seneste nyt er at til januar kommer M8-xi. Dette er en ultimativ highend integreret dual mono forstærker på intet mindre end 2 x 550 watt i 8 ohm med mange digitale indgange til en pris på Kr. 39.995,- !

Musical Fidelity er allerede på vej ud i butikkerne hos udvalgte forhandlere. Glæd dig!


Radioactiv

Web: www.radioactiv.dk
Mail: info@radioactiv.dk
Tlf.: 2097 4721

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.