HIFI4ALL.DK
Ifi Powerstation
Medlyd  [02.11.2019]
Ny strømskinne med Aktiv støjreduktion - Ifi Audio introducerer PowerStation

Alle Hi-Fi systemer påvirkes, når strømkvaliteten fra stikkontakten er dårlig. Kvaliteten af strømmen forringes af de billige switch-mode strømforsyninger der typisk er i mange husholdningsapparater, routere, tv bokse og den store mængde RFI/EMI omkring os. Ifi Audio producerer et udvalg af produkter der effektivt reducerer støj (forvrængning) i elektrisk strøm – både direkte fra stikkontakten og via USB porte, men den nye PowerStation er det første produkt fra ifi Audio der indeholder deres unikke aktive støjreduktion i en komplet strømskinne med seks strømudtag.

PowerStations kerneydelse er Active Noise Cancellation II – den nyeste version af Ifi's egen støjrensende teknologi. De fleste strøm "forbedringssprodukter" baserer sig udelukkende på passiv støjreduktion gennem en sammensætning af filtre og regulatorer og de er effektive udenfor det hørbare område, men ikke i det hørbare område. Den aktive teknologi bruger omvendt strømstøj (modfase) til annullere støjen i strømmen. Den måde, det fungerer på, er meget lig den teknologi der bruges til støjundertrykkelse i hovedtelefoner.

Ifi's Active Noise Cancellation II reducerer effektivt støj med ca. -40dB over hele det hørbare frekvensområdet. For at eliminere støjen ved de frekvenser der er uden for det hørbare område og stadig påvirker gengivelsen, er der yderligere koblet en effektiv passiv filtrering på hvert eneste strømudtag. Den passive højfrekvente støjfiltrering fjerner den støj der forårsages PC, TV, routere, TV bokse og den RFI/EMI der omgiver os. Hvert strømudtag er uafhængigt isoleret med EVA (Ethylene Vinyl Acetate) for at dæmpe vibrationer.

Resultatet er en strømskinne, der leverer en mål- og hørbar reduktion af netstøj i hele det hørbare område og langt udover.

Pris: Kr. 4995,-


For yderligere information, kontakt:

Bigture/Medlyd

Web: www.medlyd.dk
Tlf.: 7025 3009

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.