HIFI4ALL.DK
Hegel H390
Radioactiv  [23.08.2019]
Den nye Hegel H390 er nu på vej ud i udvalgte butikker

Hegel H390 er en rebel ved at tilbyde meget af ydelsen fra Referenceprodukterne, omend til en noget lavere pris. En rebel, der i et integreret produkt tilbyder det samme, som andre gør i to eller tre. En rebel, der leverer masser af power og leveres fyldt med "convenient" tjenester. At benævne H390 "Robin Hood" er måske lidt dristigt. Det er trods alt ikke lommepenge, og Hegel giver dem ikke væk til de fattige. Men det er et oprør mod de etablerede.

Det er et oprør, fordi den tilbyder lydmæssige kvaliteter, som typisk kun findes i de mest eksoteriske produkter, men til en rimelig pris. Det er et oprør mod at tvinge forbrugere til en bestemt brugergrænseflade, der er defineret af forstærker/streamerproducenten. H390 er, sat lidt på spidsen, Hegels stræben efter at få mainstream kilder til at yde deres allerbedste. Det betyder, at H390 ikke kun er for Audiophile. Det er et produkt, som hele familien kan nyde.

I hjertet af H390 er Hegels patenterede SoundEngine 2-forstærker sektion. SoundEngine 2 fungerer på mange måder som en støjdæmpende hovedtelefon. En computer indeni vil teste, hvad der kommer ind i forstærkeren og sammenligne det med det, der kommer ud. Computeren subtraherer forskellen (forvrængning) og tilføjer den derefter til musikken, men i omvendt fase. Resultatet er, at SoundEngine uden nogen tidsforsinkelse fjerner næsten alle fejl lavet af forstærkeren. Det betyder den mest musikalske og naturlige lyd, man kan forestille sig.

Så er der digital. Hvis du ikke bruger en pladespiller, bruger du sandsynligvis digitale forbindelser. Hegel designer både de analoge og digitale sektioner fra bunden - og in house. Den digitale sektion i H390 er unik idet, uanset signaltype eller input, forbliver musiksignalet uændret og uforstyrret. Vi kalder det en "bit perfect" DA-konverter. Dette er digitalt i sin reneste form. For dem, der er interesseret i dyb tech, designer Hegel endda de digitale clocks, der vil følge samplingfrekvensen i musikken og "down-clock", når der modtages en fil med lav opløsning. For ikke-tech'en er resultatet en mere naturlig og "analog" lyd.

H390 har Apple Airplay og UPnP streaming. Hegel tilbyder gratis opdateringer med tjenester som Spotify Connect, IP Control, Control4 og Roon. Den understøtter de fleste lydformater som DSD og MQA. Alle indgange er konfigurerbare til volume bypass, så den kan integreres i en hjemmebiograf eller med en Bluesound eller Sonos. H390 er et komplet produkt. Der er lagt stor omhu i hvert eneste trin i designet. Fra omhyggeligt at vælge og matche komponenter til at bruge det bedste måleudstyr i verden i kombination med vores egne ører.

Pris: Kr. 41.995,-


Radioactiv

Web: www.radioactiv.dk
Mail: info@radioactiv.dk
Tlf.: 2097 4721

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.