HIFI4ALL.DK
Lavardin Technologies
Exotic Audio  [09.04.2019]
Exotic Audio er stolte af at kunne præsentere Lavardin Technologies

Lavardin Technologies er et forstærkermærke fra Frankrig, der har både integrerede, for og effektforstærkere, hvor alle er  bygget ud fra princippet om at reducere ”Memory Distortion” i komponenter, og alt er håndbygget på egen fabrik i Frankrig.

Grundlæggeren af Lavardin Technologies, Jean-Christophe Crozel, undersøgte hvorfor rørforstærkere oftest var foretrukket lydmæssigt over transistor forstærkere. Hans konklusion var, at de gængse målemetoder med simple signaler ikke var præcise nok til at vise forvrængning i kredsløbet. Der skulle andre og mere komplekse signaler og målemetoder til for, at kunne se den forvrængning i komponenter der kom med de mere komplekse signaler som musik giver.

Hermed var ideen til en ny transistor forstærker født, en forstærker hvor minimering af Memory Distortion i komponenterne var en af de primære ideer. Lavardin Technologies har i dag et væld af fantastiske anmeldelser hvor den røde tråd igennem alle er den naturlige lyd.

I dag har Lavarding Technologies 2 serier af integrerede forstærkere samt en serie med forforstærkere samt effektforstærkere.

ISx serien er den mindste med 2 forskellige modeller, hvor man kan opgradere med Phono modul til MM samt fjernbetjening. Priser fra Kr. 18.495,-. ITx serien har 2 modeller af integrerede, og her kan man opgradere med en fjernbetjening. Priser fra Kr. 50.495,-. For- og Effektforstærker serien – her er der 1 forforstærker og flere forskellige effektforstærkere.


For yderligere information, kontakt:

Exotic Audio

Web: www.exoticaudio.dk
Mail: info@exoticaudio.dk
Tlf.: 35 11 27 70

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.